Accident în Dej. Un minor ar fi condus mașina (ACTUALIZARE)

loading...

politia

Un accident de circulație a avut loc azi-noapte pe strada Pinticului din Dej. Un minor a ”împrumutat” mașina familiei și a ieșit la plimbare.

Din primele informații, un minor în vârstă de 15 ani ar fi luat mașina familiei și împreună cu câțiva prieteni a ieșit la plimbare. Pe strada Pinticului din Dej ar fi pierdut controlul volanului și s-a răsturnat cu mașina.

Aceștia au reușit să ducă mașina înapoi acasă, însă dimineață familia copilului a observat mașina avariată și a anunțat poliția.

Oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz și efectuează cercetări pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a produs accidentul.

ACTUALIZARE: ”Mama unui minor în vârstă de 15 ani din Ocna-Dej a formulat o plângere penală pentru furt și distrugere. Din primele verificări, minorul de 15 ani, împreună cu alte 4 persoane, ar fi luat autoturismul și s-ar fi plimbat cu el pe un drum public, iar într-o curbă ar fi pierdut controlul volanului și ar fi avariat autovehiculul. Ulterior, acesta a revenit cu autovehiculul la domiciliu”, a declarat pentru Dej24.ro Carmen Jucan, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

loading...
Categorii: Eveniment

Despre autor

Răzvan Căucean

Jurnalist www.dej24.ro - Știri din Dej | Scriem istoria zi de zi

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.
Câmpurile necesare sunt marcate cu*