Conectează-te cu noi

Administraţie

Ajutor financiar acordat de CL Dej pentru familiile afectate de INCENDII – VIDEO

Publicat acum

pe

Incendiu dej

Consilierii locali din Dej au votat astăzi în unanimitate proiectul de hotărâre privind aprobarea ajutorului financiar din fondul de rezervă și utilizarea acestuia pentru ajutorarea familiilor afectate de incendiu, de pe strada Narcisei nr. 18 și de pe strada Pepineriei nr. 26.

Conform Hotărârii Consiliului Local (HCL), cele două familii implicate în incendiul de pe strada Narcisei vor primi câte 15.000 lei fiecare, iar familia implicată în incendiul de pe strada Pepineriei nr. 26 va primi 2000 de lei.

Vă reamintim, duminică, 10 mai, a avut loc un incendiu puternic pe strada Narciselor din municipiul Dej.

În urma apelului la 112, la fața locului s-au deplasat trei autospeciale cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej. Ajunși la fața locului, aceștia au observat că incendiul se manifesta violent la acoperișurile a două locuințe.

Incendiul s-a declanșat inițial la una dintre locuințe și s-a extins apoi și la o casă situată în imediata apropiere. Pompierii dejeni au avut parte de o intervenție contratimp deoarece a existat riscul ca focul să se extindă și la alte imobile din zonă.

Făcările înalte de câțiva metri au putut fi observate de la o distanță de câțiva kilometri.

Primarul Morar Costan a ajuns și el pe strada Narciselor și a dat asigurări că în prima ședință a Consiliului Local Dej, după evaluarea pagubelor, va întocmi un proiect de hotărâre pentru ajutorarea familiilor care au rămas fără munca de o viață.

Pe data de 16 mai, în jurul orei 8:30, s-a produs un incendiu la un imobil de pe strada Pepineriei din Dej.

La fața locului au intervenit pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej. Ajunși la fața locului, aceștia au constat că incendiul se manifesta la acoperișul unei case de pe strada Pepineriei.

Din fericire, incendiul nu a apucat să se extindă, pompierii reușind lichidarea acestuia în scurt timp. Nicio persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, incendiul soldându-se doar cu pagube materiale.

Potrivit proprietarilor, norocul acestora a fost că incendiul a fost observat la timp de câțiva vecini. Aceștia au sărit în ajutor și au încercat să țină flăcările sub control până la sosirea pompierilor. Cel mai probabil incendiul s-a produs din cauza unui coș de fum izolat necorespunzător.

CITEȘTE în linkurile de mai jos despre cele două INCENDII: 

Incendiu la acoperișul unei case din Dej

Incendiu VIOLENT pe o stradă din Dej. Două case, cuprinse de flăcări – FOTO/VIDEO

Administraţie

Primăria Dej continuă intervențiile la spațiile verzi din oraș – FOTO

Publicat acum

pe

Primăria Municipiului Dej continuă în această perioadă intervențiile la spațiile verzi. În acest sens s-a intervenit la instituțiile de învățământ, locurile de joacă în cartierul 1 Mai și zona centrală prin cosirea ierbii, toaletarea gardului viu, repararea băncilor din jurul blocurilor și ecologizarea zonelor.

Intervențiile care se desfășoară în prezent în cartierul Dealul Florilor, pe străzile Ecaterina Teodoroiu și Crângului, vor continua în următoarea perioadă cu zona Baltă și se vor extinde treptat în tot cartierul.

Continuă să citești

Administraţie

Primăria Dej, licitație pentru închirierea parcărilor amenajate din cartierul Dealul Florilor

Publicat acum

pe

Primăria Municipiului Dej organizează o nouă licitație publică privind închirierea parcărilor amenajate situate în cartierul Dealul Florilor (locuri rămase libere după licitaţii).

Caietul de sarcini poate fi ridicat de la sediul Primăriei Municipiului Dej, camera 35 – Serviciul Tehnic, începând cu data de 14 mai 2018.

Data limită de depunere a ofertelor – vineri, 18 mai, ora 10:00.

Evaluarea ofertelor se va face luni, 21 mai, cu începere de la ora 11:00.

 

FOTO – Arhivă

Continuă să citești

Administraţie

Dezbatere publică la Primăria Dej – PUD extindere construcție spații comerciale și birouri pe strada Vâlcele

Publicat acum

pe

Primăria Municipiului Dej, Direcția Tehnică, Serviciul de Urbanism și Amenajarea Teritoriului, în conformitate cu prevederile Legii nr. 350/2001 privind amenajarea teritoriului și urbanismul și a Legii nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, anunță DEZBATERE PUBLICĂ – CONSULTAREA POPULAȚIEI cu privire la documentațiile:

1. PUD – în vederea executării lucrărilor de: Extindere construcție P+E – realizare spații comerciale și birouri, compartimentări, str. Vâlcele, nr. 36C , inițiator Voicinco Daniela Sorelle.

Scopul elaborării documentațiilor de urbanism este de a reglementa modul de construire al construcțiilor menționate.

Ședința de dezbatere publică va avea loc la Primăria municipiului Dej, sala de ședințe a Consiliului Local, joi, 11 mai 2018, ora 12.

Documentația tehnică și referatul Serviciului de urbanism se pot consulta la sediul Primăriei Municipiului Dej, camera 38.

Observațiile și sugestiile vor fi transmise în scris la sediul Primăriei Municipiului Dej, pe site-ul Primăriei Municipiului Dej sau pe e-mail primaria@dej.ro, până la data de 10 mai 2018.

 

FOTO – Arhivă

Continuă să citești

RECLAMĂ

loading...

Facebook

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER

Cele mai populare