Autoturism în FLĂCĂRI pe o stradă din Dej – GALERIE FOTO

loading...

image

Pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej au fost solicitați să intervină în această seară la un autoturism în flăcări, pe o stradă din Dej.

Incidentul s-a petrecut în această seară, în jurul orei 23:30, pe strada Dobrogeanu Gherea din Dej. O angajată a unui local din zonă a observat un fum dens și flăcări ieșind de sub capota unui autoturism parcat și a decis să sune imediat după ajutor.

În urma apelului la 112, la fața locului au intervenit pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej cu o autospecială de stingere cu apă și spumă. Alertat de prezența pompierilor, la fața locului a sosit și conducătorul autoturismului marca Ford, un tânăr în vârstă de 25 de ani, aflat în incinta unui local din zonă, care a deschis capota mașinii pentru a facilita intervenția pompierilor.

Acțiunea pompierilor nu a ridicat probleme, aceștia reușind în scurt timp lichidarea incendiului.

Din primele informații, incendiul s-a produs în urma unui scurtcircuit la instalația electrică, iar pagubele nu sunt însemnate. Pompierii urmează însă să stabilească cu exactitate cauzele producerii acestui incendiu.

loading...
Categorii: Eveniment

Despre autor

Răzvan Căucean

Jurnalist www.dej24.ro - Știri din Dej | Scriem istoria zi de zi

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.
Câmpurile necesare sunt marcate cu*