„Balul Bobocilor”, la Școala Gimnazială Nr. 1 Dej – FOTO

loading...

Balul Bobocilor Scoala Gimnaziala Nr. 1 Dej (3)

Așa cum cere tradiţia Școlii Gimnaziale Nr.1 Dej, elevii claselor a VIII-a au organizat în data de 13 noiembrie „Balul Bobocilor” și concursul „Miss & Mister Boboc 2015” pentru elevii claselor a V-a.

În organizarea evenimentului au fost implicați elevii claselor a VIII-a, coordonați de diriginții prof. Bonțidean Liliana, prof. Andrea Rodica, prof. Odorhean Radu și prof. Meszaros David.

De buna dispoziție s-au ocupat moderatorii evenimentului, elevii Denisa Pocol și Bogdan Paduret, muzica fiind asigurată de elevii Andrei Bereholschi și Paul Suteu, coordonați de profesorul de muzică, Bojor Horațiu. La eveniment, elevii claselor a V-a au fost însoțiți de diriginții lor, prof. Sipos Cristina, prof. Pop Lidia, prof. Nedelca Mihaela și prof. Ianosi Pal.

Muzica bună, tombola bogată și probele distractive au facut ca „bobocii” să se simtă minunat alături de colegii lor mai mari.

Cel mai așteptat moment a fost concursul „Miss & Mister Boboc”. În competiție s-au înscris 22 de perechi, la final, perechea câștigătoare fiind formată din elevii Hrincescu Mara și Ciubancan Ramis, din clasa a V-a A.

Mulțumim doamnelor directoare, prof. Stela Adriana Ochian și prof. Margit Tarkany, care în fiecare an asigură suportul logistic și material de care avem nevoie, implicandu-se activ în desfășurarea evenimentului.

Calde mulțumiri adresăm colegilor profesori diriginți, deoarece în fiecare an asigură, din umbră, buna desfășurare a evenimentului. Nu vrem să-i uităm pe minunații elevi ai școlii noastre care s-au comportat exemplar, specific și potrivit vârstei pe care o au”, afirmă organizatorii.

loading...
Categorii: Social-Cultură

Despre autor

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.
Câmpurile necesare sunt marcate cu*