Biciclist RĂNIT în urma unui ACCIDENT petrecut la intrare în Dej – FOTO/VIDEO

loading...

accident biciclist (7)

Un accident de circulație a avut loc în această după-amiază, în jurul orei 16:15, pe strada Baia Mare din Dej.

Din primele informații, un biciclist a fost accidentat de o mașină. În urma apelului la 112, la fața locului se deplasează o ambulanță, dar și polițiștii.

ACTUALIZARE: Șoferul unui autoturism marca Dacia, înmatriculat în județul Cluj, a acroșat un biciclist care se deplasa pe aceeași direcție de mers. Se pare că biciclistul ar fi vrut să urce pe pod, drumul îngustându-se puțin în zonă, moment în care șoferul mașinii l-a acroșat. În urma impactului, biciclistul a căzut la pământ și s-a lovit în zona capului. Echipajul medical deplasat la fața locului i-a acrodat îngrijiri medicale, iar apoi l-a transportat la Spitalul Municipal Dej pentru îngrijiri medicale și investigații suplimentare.

Nici șoferul și nici biciclistul nu au consumat alcool. Oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a produs accidentul.

ACTUALIZARE IPJ CLUJ: 

În 02.08.2015, ora 16,19 în intersectia strazilor Baia-Mare cu Bistritei, din municipiul Dej, jud. Cluj pe DN1C, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea uşoară a unei persoane şi avarierea a unui autovehicul.

Un bărbat, de 60 ani, din comuna Căşeiu, jud. Cluj, în timp ce se deplasa din direcţia Urişor înspre Dej pe lângă bicicletă, ajungând pe podul din intersecţia străzilor Baia-Mare cu Bistriţei, a vrut să se urce pe bicicletă, moment în care a virat stânga intrand în coliziune cu autoturismul condus de un bărbat de 38 ani, din Cluj-Napoca, în acelasi sens de mers, biciclistul fiind rănit uşor.

loading...
Categorii: Eveniment

Despre autor

Răzvan Căucean

Jurnalist www.dej24.ro - Știri din Dej | Scriem istoria zi de zi

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.
Câmpurile necesare sunt marcate cu*