EXCLUSIV – CE MÂNDRIE! Laurenția Chira, antrenoarea LAPI Dej, CONVOCATĂ LA LOTUL NAȚIONAL

loading...

baschet LAPI lot national convocare (2)

Laurenția Chira, antrenoarea echipei LAPI Dej, a fost convocată pentru a antrena lotul național de baschet feminin U15.

Fericita veste a venit în urmă cu o săptămână, când Laurenția Chira, antrenoarea echipei LAPI Dej, a primit convocarea pentru a antrena lotul național de baschet feminin U15, care se va reuni pentru prima dată, în perioada 13-22 decembrie, la București. În Capitală va avea loc atunci Balcaniada Baschetului Feminin la această categorie de vârstă, la competiție urmând să participe mai multe echipe din această zonă.

Veștile bune nu se opresc aici: Ștefania Cătinean, Adina Ciciovan și Mara Martonoș, toate trei sportive la LAPI Dej, au fost convocate și ele la lotul național, alături de antrenoarea Laurenția Chira. Mai mult decât atât, Ioana Bălăi se va prezenta și ea la lotul național U16, întrunit tot la București.

”Sigur că e o încununare a muncii noastre, a rezultatelor foarte bune obținute – am ieșit campioane și vicecampioane în anii trecuți -, iar Federația s-a orientat spre această convocare, recunoscând astfel munca depusă în cadrul Clubului Sportiv LAPI Dej. Sper ca împreună cu fetele să reușim o figură frumoasă să și să demonstrăm că și într-un orășel mic, dacă se muncește și se dorește cu adevărat, se poate face performanță”, a declarat pentru Dej24.ro Laurenția Chira.

Citește și: 

Revenire FABULOASĂ a baschetbalistelor de la LAPI Dej. Victorie în ultima clipă! -FOTO

loading...
Categorii: Recomandări, Sport

Despre autor

Răzvan Căucean

Jurnalist www.dej24.ro - Știri din Dej | Scriem istoria zi de zi

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.
Câmpurile necesare sunt marcate cu*