Cinci ”tricolori” de la LAPI Dej luptă pentru calificarea la Campionatul European – FOTO

loading...

romania-volei-masculin

Cinci voleibaliști de la LAPI Dej și antrenorul Mircea Itt fac parte din naționala României la volei masculin cadeți și vor lupta, la Ploiești, pentru calificarea la Campionatul European.

Este vorba despre sportivii Cristian Teglaș, Radu Pop, Sergiu Bojor, Bela Bartha și Vlad Curuia de la LAPI Dej, alături de antrenorul Mircea Itt (secund al reprezentativei țării noastre). Cu toții fac parte din naționala României – cadeți, repartizantă în grupa E alături de Belgia, Portugalia și Islanda.

Primul meci al naționalei României va avea loc joi, de la ora 17.30, contra Belgiei, în Sala Olimpia. Apoi, tricolorii vor juca sâmbătă, de la ora 20, contra Islandei, pentru ca duminică, de la ora 20, să încheie campania de calificare contra Portugaliei.

La Campionatul European de volei pentru cadeți (under 19) se vor califica automat câștigătoarele grupelor preliminare, plus cele mai bune două formații de pe locurile secunde din cele opt grupe. De menționat că, deoarece una dintre serii are doar trei echipe, calculul punctelor la barajul ocupantelor locurilor secunde se va face scăzând rezultatul obținut împotriva ultimei clasate.

Turneul final va avea loc în Ungaria și Slovacia.

loading...
Categorii: Sport

Despre autor

Răzvan Căucean

Jurnalist www.dej24.ro - Știri din Dej | Scriem istoria zi de zi

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.
Câmpurile necesare sunt marcate cu*