CS Unirea Dej, „pe baricade” după mini-vacanța de iarnă. Doi jucători au intrat în lot – FOTO/VIDEO

loading...

antrenament-cs-unirea-dej-reunire-lot-2017-3

Lotul echipei Unirea Dej s-a întărit în această pauză competițională, doi jucători fiind cooptați de conducerea clubului.

Ieri după-amiază, cu începere de la ora 16:30, lotul echipei de volei CS Unirea Dej s-a reunit în cadrul primului antrenament oficial al anului 2017. Victor Lazăr și Tiberiu Szilagyi au avut și misiunea de a le ura bun venit unor jucători care au semnat recent cu conducerea clubului dejean.

Este vorba despre Peter Nagy, fost jucător al formației REMAT Zalău, venit pe postul de universal și de Darko Angelovksi, un sportiv macedonean, component al naționalei țării sale, sosit la formația de pe Valea Someșului pe postul de libero. La capitolul ”plecări”, jucătorul brazilian Franco Ferreira Cristiano s-a despărțit de Unirea, contractul acestuia fiind reziliat chiar înainte de pauza competițională.

La primul antrenament din acest an au lipsit mai mulți jucători, însă absența acestora a fost cunoscută de antrenori și conducere. Cei care au răspuns ”prezent” primei întâlniri au stat de vorbă cu Victor Lazăr, iar apoi au avut parte de un antrenament ușor, care a cuprins și o mini-partidă de fotbal în sală. Astăzi, lotul aproape complet se va întruni în Sala Sporturilor din Dej.

Dejenii vor avea de disputat primul meci al anului 2017, din cadrul Diviziei A1 la volei masculin, pe data de 21 ianuarie, în deplasare, contra formației CS Volei Caransebeș.

*Vezi în MATERIALUL VIDEO de mai jos ce a declarat antrenorul Victor Lazăr despre lotul echipei Unirea, dar și despre noile transferuri.

loading...
Categorii: Sport

Despre autor

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.
Câmpurile necesare sunt marcate cu*