Conectează-te cu noi

Administraţie

”DEJUL RURAL” 2017 – Drumul până în Pintic, UITAT DE AUTORITĂȚI – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

drum-pintic-zapada-4

Imagini incredibile cu drumul care leagă municipiul Dej de localitatea Pintic, așezare blocată de aseară în zăpadă.

La doar șase kilometri de Dej se află localitatea Pintic, acolo unde aproximativ 100 de persoane trăiesc în micuța așezare care aparține administrativ de municipiul condus de Morar Costan. Dacă în urmă cu câteva luni, cele 100 de suflete rămâneau blocate în noroi, de ieri încoace oamenii din Pintic se confruntă cu altă problemă: sunt blocați în localitate, drumul de acces fiind acoperit de un strat gros de omăt.

Încă de ieri, vântul puternic şi zăpada spulberată în toate direcţiile a făcut ca drumul să fie circulabil doar cu autovehicule 4×4. Oamenii nu au avut de ales şi au rămas în casele lor din ”Dejul rural” – așa este numită – mai în glumă, mai în serios -, localitatea Pintic.

Localnicii au ajuns la capătul puterii și spun că municipalitatea îi lasă mereu pe ultimul loc, indiferent de situație. Utilajele de deszăpezire nu au ajuns încă în Pintic, deși au trecut aproape 24 de ore de la oprirea ninsorii, dovadă clară fiind imaginile video filmate în această seară pe respectivul drum.

Situația este cu atât mai gravă cu cât probabil nici ambulanțele și nici pompierii nu ar putea trece de zăpada așternută pe carosabil, ceea ce poate face, la un moment dat, diferența dintre viață și moarte.

Și acesta este Dejul anului 2017!

Administraţie

Primăria Dej continuă intervențiile la spațiile verzi din oraș – FOTO

Publicat acum

pe

Primăria Municipiului Dej continuă în această perioadă intervențiile la spațiile verzi. În acest sens s-a intervenit la instituțiile de învățământ, locurile de joacă în cartierul 1 Mai și zona centrală prin cosirea ierbii, toaletarea gardului viu, repararea băncilor din jurul blocurilor și ecologizarea zonelor.

Intervențiile care se desfășoară în prezent în cartierul Dealul Florilor, pe străzile Ecaterina Teodoroiu și Crângului, vor continua în următoarea perioadă cu zona Baltă și se vor extinde treptat în tot cartierul.

Continuă să citești

Administraţie

Primăria Dej, licitație pentru închirierea parcărilor amenajate din cartierul Dealul Florilor

Publicat acum

pe

Primăria Municipiului Dej organizează o nouă licitație publică privind închirierea parcărilor amenajate situate în cartierul Dealul Florilor (locuri rămase libere după licitaţii).

Caietul de sarcini poate fi ridicat de la sediul Primăriei Municipiului Dej, camera 35 – Serviciul Tehnic, începând cu data de 14 mai 2018.

Data limită de depunere a ofertelor – vineri, 18 mai, ora 10:00.

Evaluarea ofertelor se va face luni, 21 mai, cu începere de la ora 11:00.

 

FOTO – Arhivă

Continuă să citești

Administraţie

Dezbatere publică la Primăria Dej – PUD extindere construcție spații comerciale și birouri pe strada Vâlcele

Publicat acum

pe

Primăria Municipiului Dej, Direcția Tehnică, Serviciul de Urbanism și Amenajarea Teritoriului, în conformitate cu prevederile Legii nr. 350/2001 privind amenajarea teritoriului și urbanismul și a Legii nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, anunță DEZBATERE PUBLICĂ – CONSULTAREA POPULAȚIEI cu privire la documentațiile:

1. PUD – în vederea executării lucrărilor de: Extindere construcție P+E – realizare spații comerciale și birouri, compartimentări, str. Vâlcele, nr. 36C , inițiator Voicinco Daniela Sorelle.

Scopul elaborării documentațiilor de urbanism este de a reglementa modul de construire al construcțiilor menționate.

Ședința de dezbatere publică va avea loc la Primăria municipiului Dej, sala de ședințe a Consiliului Local, joi, 11 mai 2018, ora 12.

Documentația tehnică și referatul Serviciului de urbanism se pot consulta la sediul Primăriei Municipiului Dej, camera 38.

Observațiile și sugestiile vor fi transmise în scris la sediul Primăriei Municipiului Dej, pe site-ul Primăriei Municipiului Dej sau pe e-mail primaria@dej.ro, până la data de 10 mai 2018.

 

FOTO – Arhivă

Continuă să citești

RECLAMĂ

loading...

Facebook

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER

Cele mai populare