”DEJUL RURAL” 2017 – Drumul până în Pintic, UITAT DE AUTORITĂȚI – FOTO/VIDEO

loading...

drum-pintic-zapada-4

Imagini incredibile cu drumul care leagă municipiul Dej de localitatea Pintic, așezare blocată de aseară în zăpadă.

La doar șase kilometri de Dej se află localitatea Pintic, acolo unde aproximativ 100 de persoane trăiesc în micuța așezare care aparține administrativ de municipiul condus de Morar Costan. Dacă în urmă cu câteva luni, cele 100 de suflete rămâneau blocate în noroi, de ieri încoace oamenii din Pintic se confruntă cu altă problemă: sunt blocați în localitate, drumul de acces fiind acoperit de un strat gros de omăt.

Încă de ieri, vântul puternic şi zăpada spulberată în toate direcţiile a făcut ca drumul să fie circulabil doar cu autovehicule 4×4. Oamenii nu au avut de ales şi au rămas în casele lor din ”Dejul rural” – așa este numită – mai în glumă, mai în serios -, localitatea Pintic.

Localnicii au ajuns la capătul puterii și spun că municipalitatea îi lasă mereu pe ultimul loc, indiferent de situație. Utilajele de deszăpezire nu au ajuns încă în Pintic, deși au trecut aproape 24 de ore de la oprirea ninsorii, dovadă clară fiind imaginile video filmate în această seară pe respectivul drum.

Situația este cu atât mai gravă cu cât probabil nici ambulanțele și nici pompierii nu ar putea trece de zăpada așternută pe carosabil, ceea ce poate face, la un moment dat, diferența dintre viață și moarte.

Și acesta este Dejul anului 2017!

loading...
Categorii: Administraţie

Despre autor

Răzvan Căucean

Jurnalist www.dej24.ro - Știri din Dej | Scriem istoria zi de zi

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.
Câmpurile necesare sunt marcate cu*