Femeile liberale din Dej, implicate într-o campanie cu scop umanitar

loading...
OFL PNL

Începând cu data de 4 mai, Organizaţia de Femei a Partidului Naţional Liberal a lansat o campanie intitulată „Dăruieşte pur şi simplu! O carte pentru românii de pretutindeni”.

Apelul lansat de femeile liberale se adresează oricăror persoane fizice sau juridice interesate să contribuie la prezervarea şi exersarea limbii române în diaspora.

Scopul campaniei este unul umanitar şi constă în colectarea de cărţi scrise în limba română pentru copiii din Republica Moldova.

”Prin urmare, dacă aveţi cărţi pe care le-aţi citit deja şi stau în biblioteca voastră, le puteţi dărui fraţilor noştri de peste Prut. Sunt binevenite  în mod special cărțile pentru copii, inclusiv cele pentru cei de vârstă foarte mică (cărți de colorat etc.). Organizaţia de Femei a Partidului Naţional Dej va invită să participaţi această acţiune, în perioada 11 mai 2015- 31 mai 2015”, arată Violeta Mureşan, co-preşedinte OFL Dej.

”OFL Dej, alături de colegele din întreaga ţară, îşi propune să contribuie la promovarea şi continuarea valorilor culturii române în Republica Moldova. În fiecare zi de luni până vineri, între orele 16-18, sunteţi aşteptaţi la sediul PNL Dej, situat la parterul blocului UM, pentru a oferi cărţi copiilor, adolescenţilor şi tinerilor din raionul Sîngerei. În acest raion sunt multe biblioteci şcolare care nu au cărţi scrise în limba romană. După finalizarea colectării la nivel naţional, în perioada 5-7 iunie 2015, o delegaţie OF PNL le va distribui fraţilor noştri din Republica Moldova”, spune și Melinda Alexandru Co-preşedinte OFL Dej.

loading...
Categorii: Politic

Despre autor

Răzvan Căucean

Jurnalist www.dej24.ro - Știri din Dej | Scriem istoria zi de zi

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.
Câmpurile necesare sunt marcate cu*