Femeile social-democrate din Dej, prezente la un seminar în Sinaia – FOTO

loading...

OFSD seminar (1)

În perioada 13-15 noiembrie, mai multe membre ale Organizației de Femei PSD Dej au participat la un seminar în urma căruia au primit diplome de ”Tehnician în egalitate de șanse”.

Seminarul de promovare a principiului egalității de șanse și de gen, a combaterii violenței domestice și a traficului de persoane a avut loc la Sinaia, 12 reprezentante ale Organizației de Femei PSD Dej participând la acest eveniment.

La sfârșitul acestui seminar, cele 12 membre OFSD Dej – Muncelean Teodora, Rus Claudia, Tămaș Monica, Idiceanu Daniela, Faur Valentina-Gabriela, Szocs Maria, Viman Maria, Carlogea Letiția, Timoce Dorina, Lazăr Alexandra, Gal Mariana, Peter Daniela – au primit diplome de ”Tehnician în egalitate de șanse”, oferite de Agenția pentru Egalitate de Șanse între Femei și Bărbați (în cadrul Ministerului Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice).

La seminarul de la Sinaia au mai participat două dejence, Emilia Mureșan și Irodina Ionescu.

 

loading...
Categorii: Politic

Despre autor

Răzvan Căucean

Jurnalist www.dej24.ro - Știri din Dej | Scriem istoria zi de zi

Comentarii

  1. campean ioan
    campean ioan 20 noiembrie, 2015, 14:20

    „Seminarul de promovare a principiului egalității de șanse” de genul, dacă esti membru PSD, primeși un loc la curs, cu cazare la Hotel de patru stele pt. un weekend, plăcut la Sinaia, plătit din bani europeni.

    Răspunde

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.
Câmpurile necesare sunt marcate cu*