FILMAȚI în timp ce sustrăgeau materiale de construcții, în Dej. Vezi IMAGINILE – VIDEO

loading...

furt nisip constructii

Mai mulți bărbați au fost filmați în timp ce sustrăgeau materiale de construcții de pe strada Teilor din Dej. Filmulețul video a ajuns pe mâna polițiștilor.

După cum se știe deja, în Dej se desfășoară de ceva vreme cel mai mare proiect de reabilitare a străzilor, iar unele dintre materialele de construcții folosite pentru acest proiect sunt depozitate pe străzile din oraș. Recent, mai mulți indivizi au parcat o furgonetă pe strada Teilor din Dej și ”s-au servit” cu nisipul ce urma să fie folosit, cel mai probabil, pentru pavarea trotuarelor. ”Echipați” cu lopeți, indivizii au încărcat nisipul de pe domeniul public în dubă și apoi s-au făcut nevăzuți.

Nu a contat faptul că pe lângă ei au trecut o mulțime de trecători și și-au continuat treaba ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Ce nu știau aceștia a fost că întreaga lor ”operațiune” a fost filmată, iar imaginile au ajuns acum pe mâna polițiștilor.

ACTUALIZARE: Unul dintre bărbații implicați susține că a plătit pentru cantitatea respectivă de fân, având și factură care atestă acest fapt. Atașăm mai jos documentul contabil trimis de acesta:

loading...
Categorii: Eveniment
Tag-uri Dej, furt, hot

Despre autor

Răzvan Căucean

Jurnalist www.dej24.ro - Știri din Dej | Scriem istoria zi de zi

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.
Câmpurile necesare sunt marcate cu*