FOTBAL. Metalurgistul Cugir – FC Unirea Dej 2-0 – GALERIE FOTO

Unirea - Cugir fotbal (19)

Clubul de fotbal Unirea Dej a pierdut cu 2-0 meciul disputat în această după-amiază, de la ora 18, contra formației CF Metalurgistul Cugir.

Întâlnirea dintre cele două formații a contat pentru etapa cu numărul 23 a seriei a V-a din Liga a III-a. La primul șut pe poartă, în minutul 8, gazdele au reușit să deschidă scorul prin Necșulescu. Avantajul a fost dublat cu 5 minute înainte de finalul primei reprize. Arbitrul central a indicat lovitură de la punctul cu var, iar decarul Cugirului, Cîrstean a transformat pentru 2-0.

Dejenii puteau pierde la scor de neprezentare, însă în minutul 60 fotbaliștii din Cugir au lovit bara de două ori în aceeași fază. Fotbaliștii din Dej au ieșit de puține ori din propria jumătate de teren și s-au apropiat cu greu de poarta adversă. La finalul celor 90 de minute de joc tabela de marcaj a indicat CF Metalurgistul Cugir – FC Unirea Dej 2-0.

În urma acestei înfrângeri, FC Unirea Dej rămâne pe ultimul loc în clasament, pe poziția cu numărul 14, cu numai 11 puncte acumulate. Etapa viitoare, uniriștii vor întâlni pe Stadionul Municipal Dej echipa Sănătatea Cluj.

Vezi o GALERIE FOTO de la meci pe pagina de facebook Dej24.ro.

loading...
Categorii: Sport

Despre autor

Răzvan Căucean

Jurnalist www.dej24.ro - Știri din Dej | Scriem istoria zi de zi

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.
Câmpurile necesare sunt marcate cu*