Galeria Unirii Dej lansează o campanie caritabilă de Crăciun. Se strâng bani și jucării pentru copii

loading...

Nimeni Altii Unirea

Galeria Unirii Dej lansează o acțiune caritabilă pentru ajutorarea unor copii defavorizați.

Campania va debuta sâmbătă, 12 decembrie, în Sala Sporturilor din Dej, odată cu începerea meciului de volei dintre CS Unirea Dej și VCM LPS Piatra Neamț.

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, noi, galeria Unirii Dej vrem să facem niște copii fericiți. Vrem să strângem jucării și bani pentru a le face un Crăciun frumos. Acțiunea noastră începe sâmbătă 12.12.2015, îi rugăm pe cei ce pot și vreau să ajute să aducă jucării și să facă o donație, fiecare cât și ce poate! Haideți să fim mai buni!!! Ne vedem la sală”, se arată pe pagina de Facebook a galeriei.

Vă reamintim, pentru CS Unirea Dej urmează trei partide extrem de importante. Sâmbătă, 12 decembrie, de la ora 18, sportivii din Dej vor întâlni VCM LPS Piatra Neamț, în cadrul etapei cu numărul zece, într-un duel ce va avea loc în Sala Sporturilor din Dej.

Duminică și luni sunt programate meciurile din faza I a Cupei României, adversar pentru Unirea Dej urmând să fie tot VCM LPS Piatra Neamț. Prima întâlnire va avea loc duminică, 13 decembrie, de la ora 18, iar cea de-a doua se va disputa luni, 14 decembrie, începând cu ora 14.

 

loading...
Categorii: Sport

Despre autor

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.
Câmpurile necesare sunt marcate cu*