Groapă buclucașă pe DN1C, pe tronsonul Dej – Baia Mare. Tot mai mulți șoferi rămân în pană – FOTO

loading...

Groapa DN1C Dej - Baia Mare 3

O groapă apărută în carosabil pe DN1C, pe tronsonul Dej – Baia Mare, pune în grea dificultate șoferii care circulă pe acest tronson de drum.

Mai mulți șoferi au rămas în pană, pe DN1C, pe drumul care leagă municipiul Dej de Baia Mare. Cauza pare a fi o groapă apărută în carosabil, pe raza localității Lăpușel, în apropiere de pod. De la cauciucuri sparte și tăiate și până la jenți fisurate sau îndoite, toate au ca și cauză principală groapa din carosabil.

Pe drumul care vine de la Dej spre Baia Mare, mai exact la pod la Lapusel, exista o groapa cauzatoare de mari prejudicii materiale pentru sofer. Am patit-o si eu, iar la 1 minut distanta inca un coleg la fel de nenorocit de soarta ca si mine. Amandoi am iesit cu niste cauciucuri taiate in acea groapa, iar colegul meu si cu janta sparta. In cazul meu, cauciucurile au fost noi noute, montate sambata. Am sunat la 112, iar dumnealor ne-au spus ca de o saptamana au facut adresa catre CNADR cu privire la aceasta problema si tot nimic. Deci vrem sa tragem un semnal de alarma si in sptiul public sa stie cat mai multa lume. Multumim CNADR!!!”, a scris un tânăr pe Facebook, având ca atașament următoarele fotografii.

loading...
Categorii: Ştiri din zonă

Despre autor

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.
Câmpurile necesare sunt marcate cu*