Încă două victorii obținute ”acasă” de baschetbalistele de la LAPI Dej U16 – FOTO

LAPI baschet Timisoara (3)

Echipa de baschet LAPI Dej U16 a reușit să se impună și în a doua etapă din noul campionat național de baschet feminin, contra formației CSS Bega Timișoara.

Partida s-a jucat duminică la Dej, sportivele antrenate de Laurenția Chira impunându-se cu 87-27. Cele mai multe puncte au fost reușite de Rebecca Coroian, 14 la număr, urmată de Martonoș Mara 10 pct, Mureșan Patricia 10 pct, Balai Ioana 10 pct, Lazar Daiana 8 pct, Kopataki Carla 8 pct, Belu Ioana 8 pct, Cătinean Ștefania 6 pct, Ciciovan Adina 5 pct, Chiriac Corina 4 pct, Pop Anamaria 2 pct și Farcas Larisa 2 pct.

De asemenea, sâmbătă după-amiază, de la ora 18, s-a jucat și meciul retur dintre cele două echipe, care ar fi urmat să se dispute pe 22 noiembrie, la Timișoara. Cele două echipe au căzut de-acord, iar întâlnirea s-a disputat tot la Dej, evitându-se astfel o deplasare costisitoare, dar și obositoare.

LAPI Dej s-a impus și de această dată în fața echipei CSS Bega Timișoara, scor 82-15, partida fiind practic o verificare pentru etapele viitoare care vor aduce în calea dejencelor adversari dificili. Pentru echipa din Dej au marcat: Balai Ioana 17 pct, Belu Ioana 10 pct, Martonoș Mara 10 pct, Cătinean Ștefania 8 pct, Pop Anamaria 8 pct, Mureșan Patricia 6 pct, Ciciovan Adina 5 pct.0 Coroian Rebeca 5 pct, Kopataki Carla 4 pct, Chiriac Corina 4 pct, Lazar Daiana 3 pct și Farcaș Larisa 2 pct.

Pentru dejence urmează o deplasare grea la Arad, formația de acolo fiind campioană națională la această categorie de vârstă.

Citește și:

Baschetbalistele de la LAPI Dej U16, la prima victorie în noul campionat – FOTO

loading...
Categorii: Sport

Despre autor

Răzvan Căucean

Jurnalist www.dej24.ro - Știri din Dej | Scriem istoria zi de zi

Comentarii

 1. Stefan Mihut
  Stefan Mihut 21 octombrie, 2015, 11:31

  Eu nu o pot intelege pe Laurentia, de ce le-a dat voie fetelor sa le marcheze atatea cosuri adversarelor de la Timisoara!Daca eu,eram in locul ei,le ziceam fetitelor:”Fetelor,batem sau nu batem?Ele mi-ar fi raspuns ca vor bate.Si atunci,indicatia:Ca sa nu le umilim printr-un scor astronomic,dati in plus nu mai multe de cinci cosuri si ne ajung!Da spune-i asta la Laurica cum ii
  zic cei din familie si prietenii parintilor ei,ca, in loc de a se conforma,ne-ar gratula cu un ras indelung,pentru cunoasterea noastra”solida”a acestui sport de echipa.
  cunoastere”a acestui sport de echipa.

  Răspunde

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.
Câmpurile necesare sunt marcate cu*