INCENDIU VIOLENT la o casă din Dej. Imobilul, cuprins în întregime de flăcări – FOTO/VIDEO

INCENDIU VIOLENT la o casă din Dej. Imobilul, cuprins în întregime de flăcări – FOTO/VIDEO
loading...

incendiu Nichita Stanescu casa in flacari (1)

Un incendiu violent a izbucnit astăzi, în jurul orei 14, la un imobil situat pe strada Nichita Stănescu din municipiul Dej. 

Un trecător a văzut acoperișul locuinței învăluit de fum și a sunat după ajutor. În urma apelului la 112, la fața locului au intervenit două autospeciale de stingere cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej.

Ajunși la fața locului, în cartierul Ocna Dej, pompierii au trecut la lichidarea incendiului, care se manifesta violent la nivelul acoperișului. Totodată, în zonă au intervenit și o ambulanță și un echipaj de poliție.

Acoperișul casei din Dej a fost cuprins în întregime de flăcări, intervenția pompierilor fiind extrem de dificilă. Structura de lemn a ars cu repeziciune, întregul imobil fiind acoperit de flăcări.

O rudă a proprietarului casei, care a văzut flăcările uriașe, a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce i s-a făcut rău.

ACTUALIZARE: Prima autospecială de stingere ajunsă la fața locului a rămas fără apă, în zonă fiind trimise alte autospeciale pentru a se lichida vâlvătaia. Din păcate, pompierii nu pot face nimic pentru că pe stradă nu există hidranți. Aceștia sunt nevoiți să se deplaseze pe alte străzi din apropiere pentru a alimenta autospecialele cu apă.

Vecinii din apropiere încearcă și ei să dea o mână de ajutor, dar apa din furtunele de grădină nu sunt de mare folos.

ACTUALIZARE ora 16: Casa a ars în întregime, deși pe strada Nichita Stănescu au intervenit patru autospeciale din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej. Primarul Morar Costan, ajuns și el la fața locului, a promis că va acorda ajutor financiar, ca urmare a acestui incendiu.

loading...
Categorii: Eveniment

Despre autor

Răzvan Căucean

Jurnalist www.dej24.ro - Știri din Dej | Scriem istoria zi de zi

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.
Câmpurile necesare sunt marcate cu*