Conectează-te cu noi

Administraţie

Joi va avea loc o ședință ordinară a Consiliului Local Dej

Publicat acum

pe

sedinta Consiliul Local Dej martie (5)

Consilierii locali din Dej se vor întruni joi, 27 august, în cadrul unei ședințe ordinare pe luna august.

Ședința ordinară se va desfășura cu începere de la ora 15:00, în sala de ședințe a Primăriei Municipiului Dej, iar pe ordinea de zi vor fi 15 proiecte de hotărâre, dar și rezolvarea unor probleme ale administrației publice locale.

ORDINE DE ZI:

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea contului de execuție pe trimestrul al II-lea, la data de 30 iunie 2015 a Municipiului Dej.

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului de venituri și cheltuieli a Municipiului Dej pe anul 2015.

3.Proiect de hotărâre privind aprobare reamenajare şi extindere luciu apă piscină exterioară, extindere plajă nisip Complex Balnear Toroc .

4.Proiect de hotărâre privind aprobare proiectare şi execuţie cablaje subterane str.Petru Rareş şi zona centrală ( Piaţa Bobâlna).

5.Proiect de hotărâre privind aprobare proiectare şi execuţie instalaţii şi compartimentări baraca nr.6 ,zona Triaj,str .Macazului.

6. Proiect de hotărâre privind introducerea în inventarul bunurilor care aparţin domeniului public al Municipiului Dej a unui bun imobil din categoria drumuri şi străzi(Conform anexă) precum şi înscrierea provizorie în C.F. a acestuia.

7. Proiect de hotărâre privind aprobarea dezmembrării terenului înscris în C.F. nr. 51775.

8. Proiect de hotărâre privind aprobare Regulamentului privind identitatea cromatică a clădirilor din centrul istoric al Municipiului Dej.

9. Proiect de hotărâre privind aprobarea P.U.D./P .U. Z. în vederea extinderii Halei de producție componente auto-Etapa 1 și 2, str. H. Coandă, nr. 4, proprietatea beneficiarului S.C. Fujikura Automotive Romania S.R.L.

10. Proiect de hotărâre privind P.U.D./P.U.Z. în vederea construirii unei locuințe unifamiliale parter în Dej, str. T. Arghezi, nr. 26, beneficiar Pocol Olivia Anicuța.

11. Proiect de hotărâre privind aprobarea P. U. D. în vederea realizării obiectivului “Bază sportivă” în Dej, str. Slatinei, nr.17, beneficiar Sabău Claudiu Narcis și Anca Ioana.

12. Proiect de hotărâre privind diminuarea suprafeței de la 1249 mp existentă în C.F. nr. 50926 cu nr. topo 372/1/2 la 933 mp existentă în teren, pentru imobilul situat în Municipiul Dej, str. Merilor, nr. 17.

13. Proiect de hotărâre privind modificarea anexei nr. II la HCL nr. 99 din 21 noiembrie 2013.

14. Proiect de hotărâre privind aprobarea acordării alocaţiei de hrană pentru copiii cu cerinţe educaţionale speciale integraţi în învăţământul de masă.

15.Proiect de hotărâre privind aprobarea ajutorului financiar din rezerva bugetară și utilizarea acestuia pentru repararea autoturismului avariat în urma furtunii din data de 24.07.2015.

16. Soluționarea unor probleme ale administrației publice locale.

Dosarele cu materialele prezentate la ordinea de zi pot fi ridicate de către consilieri, începând cu data de 24 august 2015, ora 12, de la Secretariatul Consiliului Local din sediul Primăriei Municipiului Dej – Camera Nr. 15.

Administraţie

Dejenii vor avea cinematograf 3D și librărie! Când vor fi inaugurate aceste obiective

Publicat acum

pe

Luni, 15 ianuarie, cu ocazia Zilei Culturii Naționale și totodată cu împlinirea a 168 de ani de la nașterea poetului Mihai Eminescu, va fi inaugurată librăria oraşului, în incinta fostului corp B al Colegiului Național „Andrei Mureșanu” din Dej, situat pe strada 1 Mai, nr. 3, vis-a-vis de Primărie.

Inaugurarea acestei investiții, suportată de municipalitate, vine după aproximativ 10 ani în care dejenii nu au avut acces la o librărie.

Tot luni, 15 ianuarie, va fi inaugurat și primul cinematograf 3D din municipiu. Acesta va avea 65 de locuri și pentru început va rula un documentar despre viața poetului național Mihai Eminescu.

Programul manifestărilor dedicate Zilei Culturii Naţionale la Dej:

  • ora 11:00 – program artistic la bustul poetului Mihai Eminescu din Cartierul 1 Mai;
  • ora 12:00 – inaugurarea librăriei şi a sălii multimedia 3D (cinematograf);
  • la Biblioteca Municipiului Dej: Expoziție de carte: “Dor de Eminescu”.

FOTO – Arhivă

Continuă să citești

Administraţie

ÎPS Andrei urmează să primească titlul de cetățean de onoare al municipiului Dej

Publicat acum

pe

Potrivit informațiilor apărute pe site-ul Primăriei Municipiului Dej, ÎPS Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, ar urma să primească titlul de „cetățean de onoare” al municipiului Dej.

Momentan, proiectul de hotărâre se află în dezbatere publică și, cel mai probabil, acesta va fi inclus pe ordinea de zi a următoarei ședințe ordinare a Consiliului Local Dej.

În conformitate cu prevederile art. 7 din Legea nr. 52/2003, privind transparenţa decizională în administraţia publică, republicată, Primarul Municipiului Dej propune spre dezbatere publică Proiect de hotărâre privind acordarea titlului de cetăţean de onoare al municipiului Dej Inaltpreasfințitului Părinte Andrei, Arhiepiscop al Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolit al Clujului, Maramureșului și Sălajului, însoțit Raportul de specialitate, întocmit de Secretar din cadrul aparatului de specialitate al Primarului, proiect de hotărâre ce urmează a fi supus spre aprobare Consiliului Local al Municipiului Dej.

Proiectul de hotărâre a fost publicat în data de 05.01.2018 pe site-ul Primăriei Municipiului Dej si la sediul Primăriei Municipiului Dej, str. 1 Mai nr. 2.

Persoanele interesate pot trimite în scris propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de act normativ, la sediul Primăriei municipiului Dej – Registratura/Compartimentul C.I.C., respectiv în format electronic pe adresa de e-mail primaria@dej.ro”, se arată în proiectul de hotărâre afișat pe site-ul primăriei.

 

FOTO – Arhivă

Continuă să citești

Administraţie

DEJ | Mai mulți bani pentru călătoriile cu autobuzul. TRANSURB vrea să majoreze tarifele

Publicat acum

pe

Potrivit informațiilor apărute pe site-ul Primăriei Municipiului Dej, tarifele practicate de compania de transport public de persoane în municipiul Dej – TRANSURB, urmează să fie majorate.

Cel mai probabil, proiectul de hotărâre prin care vor fi majorate tarifele de operare ale autobuzelor TRANSURB va fi inclus pe ordinea de zi a următoarei ședințe ordinare ale Consiliului Local Dej.

În conformitate cu prevederile art. 7 din Legea nr. 52/2003, privind transparenţa decizională în administraţia publică, republicată, Primarul Municipiului Dej propune spre dezbatere publică Proiect de Hotărâre privind majorarea tarifelor de transport cu autobuze în municipiul Dej , însoțit Raportul de specialitate, întocmit de Secretar din cadrul aparatului de specialitate al Primarului, proiect de hotărâre ce urmează a fi supus spre aprobare Consiliului Local al Municipiului Dej.

Proiectul de hotărâre a fost publicat în data de 04.01.2018 pe site-ul Primăriei Municipiului Dej si la sediul Primăriei Municipiului Dej, str. 1 Mai nr. 2.

Persoanele interesate pot trimite în scris propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de act normativ, la sediul Primăriei municipiului Dej – Registratura/Compartimentul C.I.C., respectiv în format electronic pe adresa de e-mail primaria@dej.ro”, se arată în proiectul de hotărâre afișat pe site-ul primăriei.

 

FOTO – Arhivă

Continuă să citești

RECLAMĂ

Facebook

loading...

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER

Cele mai populare