Conectează-te cu noi

Administraţie

Joi va avea loc o ședință ordinară a Consiliului Local Dej

Publicat acum

pe

sedinta Consiliul Local Dej martie (5)

Consilierii locali din Dej se vor întruni joi, 27 august, în cadrul unei ședințe ordinare pe luna august.

Ședința ordinară se va desfășura cu începere de la ora 15:00, în sala de ședințe a Primăriei Municipiului Dej, iar pe ordinea de zi vor fi 15 proiecte de hotărâre, dar și rezolvarea unor probleme ale administrației publice locale.

ORDINE DE ZI:

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea contului de execuție pe trimestrul al II-lea, la data de 30 iunie 2015 a Municipiului Dej.

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului de venituri și cheltuieli a Municipiului Dej pe anul 2015.

3.Proiect de hotărâre privind aprobare reamenajare şi extindere luciu apă piscină exterioară, extindere plajă nisip Complex Balnear Toroc .

4.Proiect de hotărâre privind aprobare proiectare şi execuţie cablaje subterane str.Petru Rareş şi zona centrală ( Piaţa Bobâlna).

5.Proiect de hotărâre privind aprobare proiectare şi execuţie instalaţii şi compartimentări baraca nr.6 ,zona Triaj,str .Macazului.

6. Proiect de hotărâre privind introducerea în inventarul bunurilor care aparţin domeniului public al Municipiului Dej a unui bun imobil din categoria drumuri şi străzi(Conform anexă) precum şi înscrierea provizorie în C.F. a acestuia.

7. Proiect de hotărâre privind aprobarea dezmembrării terenului înscris în C.F. nr. 51775.

8. Proiect de hotărâre privind aprobare Regulamentului privind identitatea cromatică a clădirilor din centrul istoric al Municipiului Dej.

9. Proiect de hotărâre privind aprobarea P.U.D./P .U. Z. în vederea extinderii Halei de producție componente auto-Etapa 1 și 2, str. H. Coandă, nr. 4, proprietatea beneficiarului S.C. Fujikura Automotive Romania S.R.L.

10. Proiect de hotărâre privind P.U.D./P.U.Z. în vederea construirii unei locuințe unifamiliale parter în Dej, str. T. Arghezi, nr. 26, beneficiar Pocol Olivia Anicuța.

11. Proiect de hotărâre privind aprobarea P. U. D. în vederea realizării obiectivului “Bază sportivă” în Dej, str. Slatinei, nr.17, beneficiar Sabău Claudiu Narcis și Anca Ioana.

12. Proiect de hotărâre privind diminuarea suprafeței de la 1249 mp existentă în C.F. nr. 50926 cu nr. topo 372/1/2 la 933 mp existentă în teren, pentru imobilul situat în Municipiul Dej, str. Merilor, nr. 17.

13. Proiect de hotărâre privind modificarea anexei nr. II la HCL nr. 99 din 21 noiembrie 2013.

14. Proiect de hotărâre privind aprobarea acordării alocaţiei de hrană pentru copiii cu cerinţe educaţionale speciale integraţi în învăţământul de masă.

15.Proiect de hotărâre privind aprobarea ajutorului financiar din rezerva bugetară și utilizarea acestuia pentru repararea autoturismului avariat în urma furtunii din data de 24.07.2015.

16. Soluționarea unor probleme ale administrației publice locale.

Dosarele cu materialele prezentate la ordinea de zi pot fi ridicate de către consilieri, începând cu data de 24 august 2015, ora 12, de la Secretariatul Consiliului Local din sediul Primăriei Municipiului Dej – Camera Nr. 15.

Administraţie

Primăria Dej: Agenții economici au obligația de a obține/prelungi acordul de funcționare

Publicat acum

pe

În conformitate cu prevederile legale privind desfășurarea activităților comerciale și a serviciilor de piață Primăria Municipiului Dej reamintește că toți agenții economici, persoane fizice și juridice, care își desfășoară activitatea pe raza municipiului Dej au obligația de a obține acordul de funcționare care se emite de către primarul municipiului Dej.

Pentru agenții economici autorizați prelungirea termenului de valabilitate a acordului de funcționare se face până la data de 31 martie a fiecărui an. Încălcarea acestor prevederi constituie contravenții și se sancționează conform prevederilor legale.

Documentația necesară emiterii acordului și a fișei de valabilitate se depune la camera 12. De asemenea, agenții economici care au depus documentațiile sunt invitați să își ridice de la camera 12 acordurile de funcționare și/sau fișele de valabilitate emise.

 

FOTO – Arhivă

Continuă să citești

Administraţie

Delegație a Băncii Mondiale, vizită la Primăria Dej. ”Au fost discutate aspecte…” – FOTO

Publicat acum

pe

O delegație a Băncii Mondiale, condusă de directorul pentru Romania și Ungaria, Tatiana Proskuryakova a efectuat o vizită la Primăria Municipiului Dej.

”În cadrul întâlnirii au fost discutate aspecte importante referitoare la dezvoltarea municipiului Dej, iar primarul municipiului Dej, Morar Costan a prezentat principalele obiective investiționale realizate de administrația dejeană, precum și direcțiile de acțiune pe care le avem în vedere pentru următorii ani”, se arată într-un comunicat al instituției dejene.

Vizita delegației Băncii Mondiale se înscrie în demersurile pe care Grupul Băncii Mondiale le face în vederea pregătirii Cadrului de parteneriat pentru România aferent perioadei 2018 – 2023, iar în  acest context, consultările cu autoritățile locale reprezintă o componentă importantă în definirea documentului strategic.

Continuă să citești

Administraţie

Ședință de îndată, mâine, în Dej. Se discută mai multe proiecte pe fonduri

Publicat acum

pe

Consilierii locali din Dej se vor întruni mâine, 15 martie, cu începere de la ora 13, într-o ședință de îndată. Pe ordinea de zi sunt nouă proiecte de hotărâre.

  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea Documentației tehnico – economice și a indicatorilor tehnico-economici pentru proiectul “Modernizarea coridorului integrat de mobilitate urbană reprezentat de Străzile: Unirii, Dobrogeanu Gherea, Ecaterina Teodoroiu, Avram Iancu,  George Coșbuc, Regina Maria, Mircea cel Bătrân, Mărășești (între Mircea cel Bătrân și Gheorghe Sincai), Gheorghe Șincai, 1 Mai (între George Coșbuc și Ion Pop Reteganul), Crângului.”
  2. Proiect de hotărâre privind aprobarea politicii de parcare în aria de impact a proiectului: “Modernizarea coridorului integrat de mobilitate urbana reprezentat de Străzile: Unirii, Dobrogeanu Gherea, Ecaterina Teodoroiu, Avram Iancu,  George Coșbuc, Regina Maria, Mircea cel Bătrân, Mărășești (între Mircea cel Bătrân și Gheorghe Șincai), Gheorghe Șincai, 1 Mai (între George Coșbuc și Ion Pop Reteganul), Crângului.”
  3. Proiect de hotărâre privind aprobarea cheltuielilor legate de proiectul „Reabilitarea și dotarea Creșei din Municipiul Dej, Strada Regina Maria, Nr. 19, județul Cluj”,
  4. Proiect de hotărâre privind aprobarea proiectului și a cheltuielilor legate de proiectul “Realizarea si dotarea grădiniței cu program prelungit Junior, Municipiul Dej Strada Înfrățirii Nr. 30.”
  5. Proiect de hotărâre privind aprobarea proiectului și a cheltuielilor legate de proiectul „Reabilitarea, extinderea și dotarea grădiniței cu program prelungit Lumea Piticilor, Municipiul Dej, Strada Aurora, Nr. 3.”
  6. Proiect de hotărâre privind aprobarea proiectului și a cheltuielilor legate de proiectul “Construire pod peste valea Jichiș (Salca) pe Strada Slatinei, în Municipiul Dej.”
  7. Proiect de hotărâre privind aprobarea acordării mandatului special doamnei consilier local Mihăestean Jorgeta Irina pentru Adunarea Generală Ordinară și Extraordinară a Societății Tetarom S.A. Cluj.
  8. Proiect de hotărâre privind aprobarea actualizării Inventarului bunurilor care aparțin domeniului public al Municipiului Dej însușit prin Hotărârea Consiliului Local Nr. 64/2001, atestat prin Hotărârea Guvernului Nr. 969/2002, Anexa Nr. 3.
  9. Proiect de hotărâre privind aprobarea actualizării Inventarului bunurilor care aparțin domeniului public al Municipiului Dej însușit prin Hotărârea Consiliului Local Nr. 64/2001, atestat prin Hotărârea Guvernului Nr. 969/2002, Anexa 3 și înscrierea în Cartea funciară a bunurilor conform Anexei.

Continuă să citești

RECLAMĂ

Facebook

loading...

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER

Cele mai populare