Conectează-te cu noi

Sport

Latino Angels Dej, rezultate remarcabile la Cupa Napoca Dance Festival – FOTO

Publicat acum

pe

Cupa Napoca Dance Festival (1)

Sportivii Clubului de Dans Sportiv Latino Angels Dej s-au întors, recent, de la Cupa Napoca Dance Festival, acolo unde au obținut mai multe rezultate remarcabile.

În perioada 28-29 noiembrie, în Sala Sporturilor ”Horia Demian” din Cluj-Napoca s-a desfășurat Cupa ”Napoca Dance Festival”. La această competiție, sportivii Clubului de Dans Sportiv Latino Angels Dej au obținut două locuri I prin perechile Mironescu Cezar  –  Stelea Sonia Maria și Pop Bogdan Ioan – Rafa Madalina Diana și două locuri II  – Todica Denis  – Szekely Andreea și Szokacs Emanuel Rareș- Mathe Ioana.

De asemenea, la categoria Debutanți s-au calificat în finale sportivii dejeni Gavrus Marian – Neamțu Daria, Cozmuta Andrei – Tamas Andreea și Gavrea Mihai – Bodea Rianna. La Solo Fete, Daria Neamțu s-a clasat pe prima poziție a podiumului, iar Rianna Bodea a ocupat locul IV.

Sport

Performanța Ighiu – FC Unirea Dej se joacă mâine pe “Cetate”

Publicat acum

pe

Echipa de fotbal Unirea Dej joacă mâine după-amiază, cu începere de la ora 14, în deplasare, cu Performanța Ighiu.

FC Unirea Dej “are la activ” șapte înfrângeri consecutive – ocupând penultimul loc în clasamentul seriei a V-a, în timp ce Performanța Ighiu se află pe locul 2, la două puncte de liderul Ligii a III-a, “U” Cluj.

Formația pregătită de Mihai Manea are o serie de invincibilitate ce datează de opt jocuri (şase victorii şi două egaluri) și este favorită în meciul de mâine.

Chiar și așa, FC Unirea Dej speră să spargă ghinionul și să obțină punct sau puncte pe “Cetate”, în ultimul joc din prima parte a campionatului.

Continuă să citești

Sport

Școala Gimnazială Cășeiu, prima reprezentație feminină la Campionatul Național de Sală la Oină – FOTO

Publicat acum

pe

Sâmbătă, 18 noiembrie, municipiul Drăgășani, județul Vâlcea, a găzduit Campionatul Național de Sală la Oină, competiție organizată de Federația Română de Oină.

La startul competiției s-au aliniat opt echipe – C.S Cleopatra Mamaia (Școala Gimnazială Cășeiu), C.S.M Progresul Băilești, C.S Dacia Mioveni 2012, C.S Hoina Craiova, C.S Spicu Horia Constanța, C.S Politehnica Cluj-Napoca, C.S Crasna și C.S Prima Prundeni.

În urma meciurilor disputate, echipa C.S Cleopatra Mamaia, echipă din care au făcut parte și eleve de la Școala Gimnazială Cășeiu, a reușit să se claseze pe Locul 7.

Campionatul Național de sală junioare I și senioare la Oină este o competiție organizată de F.R.O ( Federația Română de Oină). Are drept scop popularizarea și dezvoltarea jocului de Oină în rândul tinerilor de la orașe și sate.

În momentul de față neexistând un club la nivelul comunei Cășeiu pe baza unui parteneriat încheiat cu clubul C.S. Cleopatra Mamaia, am putut participa la competițiile naționale (junioare I,II,III și senioare) oficiale ale F.R.O.

Mulțumim în mod deosebit conducerii clubului C.S. Cleopatra Mamaia, care ne-a acceptat să legitimăm sportivele de la Școala Gimnazială Cășeiu (Gheoalai Timeia (9), Man Denisa (), Covaci Minerva (2), Covaci Beatris (5), Buchei Denisa (10), Cengheri Ariana (8), Iancu Adela (6)) și totodată să oferim șansa sportivelor noastre de a participa la competiție”, a precizat prof. Anca Cosma de la Școala Gimnazială Cășeiu.

Reprezentația Școlii Gimnaziale Cășeiu a fost foarte apreciată de organizatori, deoarece a fost pentru prima dată prezentă la această competiție.

În urma participării, președintele Federației Române de Oină – Nicolae Dobre și-a exprimat gândurile sale de apreciere și felicitările care se cuvin:

Apreciez în mod deosebit preocuparea care există la nivelul comunei Cășeiu pentru practicarea sportului nostru național. Doresc ca acel record de participare la o competiție de oină realizat cu ocazia campionatului ”Antena Satelor din 2011” organizat la Cășeiu în condiții excelente să fie realizat la nivelul comunei.

În același timp apreciem comportarea foarte bună avută de echipa de la Școala Gimnazială Cășeiu, care deși formată de foarte puțin timp a avut o prestație foarte bună, acest lucru fiind datorat implicării deosebite tinerei și ambițioasei prof. Anca Cosma.

Susțin că F.R.O. în parteneriat cu Școala Gimnazială Cășeiu, prof. Anca Cosma are în proiect organizarea la Cășeiu anul viitor a unor competiții pe care să le integreze în calendarul de activități dedicat centenarului Unirii”, a afirmat acesta.

Echipe participante:

1. C.S.M Progresul Băilești
2. C.S Dacia Mioveni 2012
3. C.S Hoina Craiova
4. C.S Spicu Horia Constanța
5. C.S Politehnica Cluj-Napoca
6. C.S Crasna
7. C.S Prima Prundeni
8. C.S Cleopatra Mamaia (Școala Gimnazială Cășeiu)

Ordinea după tragerea la sorți:

Grupa A

1. C.S.M Progresul Băilești
2. C.S Hoina Craiova
3. C.S Spicu Horia Constanța
4. C.S Cleopatra Mamaia (Școala Gimnazială Cășeiu)

Grupa B

1. C.S Dacia Mioveni 2012
2. C.S Prima Prundeni
3. C.S Crasna Gorj
4. C.S Politehnica Cluj-Napoca

Desfășurarea meciurilor:

Grupa A

1. C.S.M Progresul Băilești- C.S Cleopatra Mamaia (Școala Gimnazială Cășeiu) 14-0
2. C.S Hoina Craiova – C.S Spicu Horia Constanța 2-2
3. C.S Cleopatra Mamaia (Școala Gimnazială Cășeiu)– C.S Spicu Horia Constanța 0-6
4. C.S.M Progresul Băilești- C.S Hoina Craiova 11-2
5. C.S Hoina Craiova- C.S Cleopatra Mamaia (Școala Gimnazială Cășeiu) 7-2
6. C.S Spicu Horia Constanța- C.S.M Progresul Băilești 2-15

Desfășurarea meciurilor:

Grupa B

1. C.S Dacia Mioveni 2012- C.S Politehnica Cluj-Napoca 6-0
2. C.S Prima Prundeni- C.S Crasna Gorj 0-2
3. C.S Crasna Gorj- C.S Politehnica Cluj-Napoca 0-2
4. C.S Dacia Mioveni 2012- C.S Prima Prundeni 12-2
5. C.S Prima Prundeni- C.S Politehnica Cluj-Napoca 0-2
6. C.S Crasna Gorj- C.S Dacia Mioveni 2012 0-10

Clasament Grupa A

1. C.S.M Progresul Băilești (9 p)
2. C.S Hoina Craiova (6p)
3. C.S Spicu Horia Constanța (6 p)
4. C.S Cleopatra Mamaia (Școala Gimnazială Cășeiu) (3p)

Clasament Grupa B

1. C.S Dacia Mioveni 2012 (9p)
2. C.S Politehnica Cluj-Napoca (7p)
3. C.S Crasna Gorj (5p)
4. C.S Prima Prundeni (3p)

SEMIFINALE:

1. C.S.M Progresul Băilești- C.S Politehnica Cluj-Napoca 8-0
2. C.S Dacia Mioveni 2012 – C.S Hoina Craiova 8-0

FINALA MICĂ:

1. C.S Politehnica Cluj-Napoca- C.S Hoina Craiova 2-2

FINALA MARE:

1. C.S.M Progresul Băilești- C.S Dacia Mioveni 2012 2-2 ( 3 lovituri de baston: C.S.M Progresul Băilești 1p – C.S Dacia Mioveni 2012 0p)

CLASAMENT FINAL

1. C.S.M Progresul Băilești
2. C.S Dacia Mioveni 2012
3. C.S Hoina Craiova
4. C.S Politehnica Cluj-Napoca
5. C.S Spicu Horia Constanța
6. C.S Crasna
7. C.S Cleopatra Mamaia (Școala Gimnazială Cășeiu)
8. C.S Prima Prundeni

Continuă să citești

Sport

Liga I | CFR Cluj, din nou lider, după 2-0 cu Dinamo

Publicat acum

pe

foto: prosport.ro

CFR Cluj a revenit pe primul loc în clasamentul Ligii I de fotbal, după ce a învins-o pe Dinamo cu scorul de 2-0 (0-0), duminică seara, la București, în etapa a 18-a.

CFR a tranșat disputat în primele zece minute ale reprizei secunde, când au marcat francezul Billel Omrani (49), din pasa lui Ciprian Deac, și argentinianul Juan Emanuel Culio (55 — penalty), după un fault comis de Maxi Oliva la Deac.

Dinamo a avut ocazii bune de gol prin Ionuț Nedelcearu (18), Paul Anton (43, 63, 64), în timp ce clujenii au avut o bară, în min. 32 (Ovidiu Hoban), și o situație bună, ratată de Omrani (76).

Dinamo, care riscă să rateze play-off-ul, este la al doilea eșec consecutiv acasă, după 0-4 cu FC Viitorul.

CFR are două victorii și un egal în ultimele trei etape, în care nu a primit gol.

În tur, CFR Cluj s-a impus cu 1-0.

  • FC Dinamo București — CFR 1907 Cluj 0-2 (0-0), stadion Dinamo — București
  • Au marcat: Billel Omrani (49), Juan Emanuel Culio (55 — penalty).
  • Arbitru: Ovidiu Hațegan (Arad); arbitri asistenți: Octavian Șovre (Satu Mare), Sebastian Eugen Gheorghe (Suceava); arbitru de rezervă: Iulian Dima (București)
  • Observatori: Cornel Sorescu (Pitești) — CCA, Constantin Stătescu (București) — LPF

 

Sursa – Agerpres

FOTO – Arhivă

Continuă să citești

Sport

Viitorul Mihai Georgescu – CFR Dej nu s-a disputat, iar dejenii vor câştiga la „masa verde”

Publicat acum

pe

 

Penultimul meci al etapei a 14-a a Ligii a IV-a, Viitorul Mihai Georgescu – CFR Dej, s-a terminat înainte să înceapă, scrie cjsport.ro.

Cele două echipe au intrat pe teren, însă gazdele nu au chemat şi asistenţa medicală la această partidă, iar brigada de arbitri nici măcar nu a mai ieşit de la vestiare.

Potrivit regulamentului, un meci nu se poate disputa în lipsa asistenţei medicale, iar echipa organizatoare va pierde jocul la „masa verde”. De menţionat şi că Viitorul a avut doar 11 jucători trecuţi pe foaia oficială de meci, prin scorul de 0-3 ultima clasată urmând să depăşească borna de 100 goluri primite în acest campionat.

Formaţia lui Mihai Georgescu a bifat şi o neprezentare pe parcursul acestui tur, la partida cu „U” Cluj 2, iar Viitorul este ameninţată cu excluderea din campionat la o a doua neprezentare. CFR Dej, în schimb, a ajuns la 12 puncte în clasament şi speră să realizeze obiectivul celor 15 puncte în etapa următoare, când va primi vizita Unirii Triteni.

 

Sursa – cjsport.ro

Continuă să citești

RECLAMĂ

loading...
loading...

Tu ai dat LIKE?

Articole populare