Lucrări de înlocuire a rosturilor de dilatație la podurile de pe strada Libertății din Dej

DEJ

Primaria Municipiului Dej anunta continuarea lucrarilor de inlocuire a rosturilor de dilatatie la podurile de pe strada Libertatii, incepand cu data de 12 august.

Din cele patru poduri existente in zona, la doua s-a intervenit anul trecut, iar incepand de saptamana viitoare se va interveni la celelalte doua poduri.

Lucrarile de inlocuire a rosturilor de dilatatie vor demara in data de 12 august si se vor finaliza in data de 19 august pentru  primul pod, iar ulterior in perioada 20-27 august vor fi inlocuite rosturile la cel de-al doilea pod.Pe parcursul desfasurarii lucrarilor, circulatia va fi restrictionata si va fi dirijata prin semafoare.

”Este o investitie care am inceput-o anul trecut, cand s-au schimbat rosturile la podul peste calea ferata si la podul peste Somes si asa cum am promis, o continuam in acest an la celelalte doua poduri.

In urma cu aproximativ  doua saptamani, s-a lucrat la turnarea stratului de uzura necesar pentru a putea amplasa de saptamana viitoare rosturile de dilatatie. Se va crea un disconfort in trafic, insa aceste lucrari erau necesare, de aceea,  rog locuitorii din zona si participantii la trafic sa inteleaga situatia, iar la finalul lucrarilor se vor crea conditii optime de circulatie peste podurile de la intrarea in oras dinspre Bistrita- Baia Mare, lucru atat de mult asteptat si solicitat de dejeni”, a declarat primarul Morar Costan.

loading...
Categorii: Administraţie

Despre autor

Răzvan Căucean

Jurnalist www.dej24.ro - Știri din Dej | Scriem istoria zi de zi

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.
Câmpurile necesare sunt marcate cu*