Lucrările la podul peste Someșul Mic, de la intrare în Gherla, departe de a fi finalizate

loading...

Pod Gherla

Lucrările de reabilitare a podului peste Someșul Mic, de la intrare în municipiul Gherla, dinspre Bunești, sunt departe de a fi finalizate.

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR) a anunțat un nou termen de finalizare a lucrărilor de reabilitare a podului peste Someșul Mic, situat la intrarea în municipiul Gherla, dinspre Bunești.

Lucrările la acest pod au debutat în această primăvară, pe data de 15 aprilie, iar CNADNR a anunțat inițial un termen de execuție a lucrărilor de două luni de zile (n.r. până pe data de 15 iunie). Acest termen nu a putut fi respectat însă de compania care execută lucrările, motiv pentru care a fost emis un nou termen de finalizare a lucrărilor (n.r. până pe data de 30 iunie).

Lucrările nefiind finalizate nici până pe data de 30 iunie 2015, CNADNR a emis un nou termen de finalizare – 30 august. Pentru că lucrările nu dau semne de finalizare, zilele acestea CNADNR a emis un nou termen de finalizare a lucrărilor (cel de-al 4-lea termen) pentru data de 15 noiembrie.

Cei mai afectați de măsura închiderii circulației rutiere sunt conducătorii auto care circulă pe relația Dej – Gherla – Sântioana – Târgu-Mureș. Aceștia sunt nevoiți să facă un ocol de câțiva kilometri, pe varianta ocolitoare a municipiului Gherla și să folosească cealaltă intrare în municipiu.

Dirijarea şi informarea participanţilor la trafic este realizată prin indicatoare de circulaţie care sunt amplasate în zona sectorului de drum restricţionat.

Conducătorii auto sunt rugaţi să respecte semnalizarea aferentă închiderii circulaţiei și să se deplaseze pe ruta ocolitoare.

loading...
Categorii: Ştiri din zonă

Despre autor

Comentarii

 1. Cata
  Cata 19 septembrie, 2015, 14:46

  Gunoaie de oameni, nu sunt in stare sa termine un pod, va mai așteptați la autostrazi sau alte vise?

  Răspunde
 2. Livia Cristea
  Livia Cristea 21 noiembrie, 2015, 17:01

  In 20 11 2015 am fost personal la pod si am intrebat de cind se circula pe pod si mi au spus de miine ca suntem gata si cu asfaltu ,dar a doua zi nici vorba nu s a deschis circulatia ,te mint pe fata !

  Răspunde

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.
Câmpurile necesare sunt marcate cu*