Mesajul deputatul Cornel Itu cu ocazia Zilei Veteranilor de Război

Vasile Roman 102 ani Armata (5)

Cu ocazia Zilei Veteranilor de Război, deputatul dejean Cornel Itu a transmis, prin intermediul Dej24.ro un mesaj către militarii dejeni.

”Astăzi, 29 Aprilie, la zi aniversară, se cuvine să aducem cinstirea noastră și recunoștință pentru meritele veteranilor de război. La această zi de cinstire a eroilor, trebuie să ne reamintim că mulți dintre cei care au luptat pentru patrie și idealurile noastre nu s-au mai întors la casa părintească, la soții, copii și prieteni, fiind înmormântați pe pământuri străine, uneori neștiute, fără cruci, flori sau lumânări la căpătâi. Pentru toți aceștia, dar și pentru cei care încă mai sunt și îi prețuim, întreaga noastră gratitudine, respect și iubire! Să nu uităm să îi onorăm cu reculegerea noastră pe cei toți care nu sunt. Pe aceștia, Dumnezeu să-i odihnească! Iar pentru cei care, puțini la număr aflați în viață, cu urmele timpului brăzdate pe chip, vă urez La mulți ani, cu multă sănătate!”, spune deputatul dejean Cornel Itu.

Anul 2015 a fost declarat “Anul veteranilor de razboi”, dedicat marcării a 70 de ani de la încetarea celui de-Al Doilea Război Mondial.

loading...
Categorii: Social-Cultură

Despre autor

Răzvan Căucean

Jurnalist www.dej24.ro - Știri din Dej | Scriem istoria zi de zi

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.
Câmpurile necesare sunt marcate cu*