Conectează-te cu noi

Administraţie

Mesajul primarului municipiului Dej, Morar Costan, cu ocazia Zilei Armatei României

Publicat acum

pe

Costan-Morar

Ziua de astăzi, 25 octombrie, este o zi însemnată pentru istoria poporului român şi pentru cei care au îmbrăcat şi îmbracă uniforma Armatei Române. Este Ziua Armatei României, care la data de 25 octombrie 1944, a eliberat de sub ocupația hortistă și nazistă, Transilvania de Nord.

Astăzi la aniversarea a 71 de ani de la glorioasa zi, aducem un pios omagiu militarilor români care au pus mai presus soarta neamului românesc decât propria lor viaţă, îndeplinindu-şi misiunea nobila de a apăra integritatea teritorială a statului român.

În această zi de sărbătoare, ne înclinăm cu respect în faţa celor care astăzi continuă tradițiile militare și apără unitatea naţională. Municipiul Dej a fost privilegiat de-a lungul timpului, de prezenţa militarilor, ce ne-au reprezentat cu cinste în ţară şi în lume, reprezentând o mândrie pentru noi.

Chiar astăzi, de ziua lor, militarii dejeni sunt la datorie, în unităţile militare, la manifestările dedicate Zilei Armatei, iar o parte se află în Afganistan, unde aşa cum au făcut şi până acum, îşi îndeplinesc cu seriozitate misiunile.

Pentru profesionalismul, devotamentul şi sacrificiul dovedit în misiunile naţionale şi internaţionale, pentru sprijinul acordat în manifestările organizate în municipiul nostru, le transmit tuturor militarilor dejeni si familiilor lor aprecierea şi recunoştinţa mea şi a instituţiei pe care o conduc, multă sănătate şi succes în îndeplinirea misiunilor.

Militarilor dejeni care se află în Afganistan, departe de casă şi de cei dragi, le urez misiune uşoară şi să se întoarcă cu bine, cu toţii acasă.

La mulţi ani, dragi militari dejeni!”, a transmis primarul municipiului Dej, Morar Costan.

Administraţie

Primăria Dej continuă intervențiile la spațiile verzi din oraș – FOTO

Publicat acum

pe

Primăria Municipiului Dej continuă în această perioadă intervențiile la spațiile verzi. În acest sens s-a intervenit la instituțiile de învățământ, locurile de joacă în cartierul 1 Mai și zona centrală prin cosirea ierbii, toaletarea gardului viu, repararea băncilor din jurul blocurilor și ecologizarea zonelor.

Intervențiile care se desfășoară în prezent în cartierul Dealul Florilor, pe străzile Ecaterina Teodoroiu și Crângului, vor continua în următoarea perioadă cu zona Baltă și se vor extinde treptat în tot cartierul.

Continuă să citești

Administraţie

Primăria Dej, licitație pentru închirierea parcărilor amenajate din cartierul Dealul Florilor

Publicat acum

pe

Primăria Municipiului Dej organizează o nouă licitație publică privind închirierea parcărilor amenajate situate în cartierul Dealul Florilor (locuri rămase libere după licitaţii).

Caietul de sarcini poate fi ridicat de la sediul Primăriei Municipiului Dej, camera 35 – Serviciul Tehnic, începând cu data de 14 mai 2018.

Data limită de depunere a ofertelor – vineri, 18 mai, ora 10:00.

Evaluarea ofertelor se va face luni, 21 mai, cu începere de la ora 11:00.

 

FOTO – Arhivă

Continuă să citești

Administraţie

Dezbatere publică la Primăria Dej – PUD extindere construcție spații comerciale și birouri pe strada Vâlcele

Publicat acum

pe

Primăria Municipiului Dej, Direcția Tehnică, Serviciul de Urbanism și Amenajarea Teritoriului, în conformitate cu prevederile Legii nr. 350/2001 privind amenajarea teritoriului și urbanismul și a Legii nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, anunță DEZBATERE PUBLICĂ – CONSULTAREA POPULAȚIEI cu privire la documentațiile:

1. PUD – în vederea executării lucrărilor de: Extindere construcție P+E – realizare spații comerciale și birouri, compartimentări, str. Vâlcele, nr. 36C , inițiator Voicinco Daniela Sorelle.

Scopul elaborării documentațiilor de urbanism este de a reglementa modul de construire al construcțiilor menționate.

Ședința de dezbatere publică va avea loc la Primăria municipiului Dej, sala de ședințe a Consiliului Local, joi, 11 mai 2018, ora 12.

Documentația tehnică și referatul Serviciului de urbanism se pot consulta la sediul Primăriei Municipiului Dej, camera 38.

Observațiile și sugestiile vor fi transmise în scris la sediul Primăriei Municipiului Dej, pe site-ul Primăriei Municipiului Dej sau pe e-mail primaria@dej.ro, până la data de 10 mai 2018.

 

FOTO – Arhivă

Continuă să citești

RECLAMĂ

loading...

Facebook

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER

Cele mai populare