Conectează-te cu noi

Administraţie

Mesajul viceprimarului municipiului Dej, Aurelian Mureșan, la debutul noului an școlar

Publicat acum

pe

Aurelian Mursan viceprimar

Astăzi, 14 septembrie, elevii din Dej, și nu numai, au revenit la școală la debutul unui nou an școlar. 

Suntem la începutul unui nou an şcolar. În aceste momente doresc să vă adresez un mesaj dumneavoastră, dragi elevi, părinţi şi profesori, cei care porniţi într-o nouă etapă a dezvoltării personale şi profesionale.

Educaţia este cel mai important pilon al desăvârşirii umane. Fără educaţie, omul riscă să rămână un mijloc de manevră în mâna celorlalţi. De aceea, acest început de drum trebuie privit cu responsabilitate de fiecare dintre noi fie că suntem părinţi, elevi sau educatori, formatori.

Şcoala este locul în care ne realizăm educaţia, învăţăm lecţia comunicării şi a deschiderii spre cei din jur, dar şi spre marele univers. La început de an şcolar îmi exprim încrederea în dăruirea şi competenţa învățătorilor şi profesorilor, în puterea lor de a modela personalităţi şi de a oferi modele de viaţă şi profesie.

Copiilor şi elevilor le adresez provocarea competiţiei, a muncii şi a disciplinei. Studiul pe care îl începeţi azi va fi temelia educaţiei continue pe tot parcursul vieţii.

Celor mici, care păşesc cu emoţie în şcoală pentru prima dată, le urez să aibă parte de curaj, încredere şi multă curiozitate, să se bucure de acest moment alături de părinţi şi bunici, iar pentru cei care trec în ultimul an de liceu, vreau să le ofer cuvintele marelui gânditor britanic Herbert Spencer, susţinătorul „Legii libertăţii egale”, care este principiul de bază a liberalismului : „ MARELE SCOP AL EDUCAŢIEI NU ESTE CUNOAŞTEREA, CI ACŢIUNEA”. Mult succes, tuturor, în noul an școlar”, a declarat viceprimarul municipiului Dej, Aurelian Mureșan.

Administraţie

Primăria Dej continuă intervențiile la spațiile verzi din oraș – FOTO

Publicat acum

pe

Primăria Municipiului Dej continuă în această perioadă intervențiile la spațiile verzi. În acest sens s-a intervenit la instituțiile de învățământ, locurile de joacă în cartierul 1 Mai și zona centrală prin cosirea ierbii, toaletarea gardului viu, repararea băncilor din jurul blocurilor și ecologizarea zonelor.

Intervențiile care se desfășoară în prezent în cartierul Dealul Florilor, pe străzile Ecaterina Teodoroiu și Crângului, vor continua în următoarea perioadă cu zona Baltă și se vor extinde treptat în tot cartierul.

Continuă să citești

Administraţie

Primăria Dej, licitație pentru închirierea parcărilor amenajate din cartierul Dealul Florilor

Publicat acum

pe

Primăria Municipiului Dej organizează o nouă licitație publică privind închirierea parcărilor amenajate situate în cartierul Dealul Florilor (locuri rămase libere după licitaţii).

Caietul de sarcini poate fi ridicat de la sediul Primăriei Municipiului Dej, camera 35 – Serviciul Tehnic, începând cu data de 14 mai 2018.

Data limită de depunere a ofertelor – vineri, 18 mai, ora 10:00.

Evaluarea ofertelor se va face luni, 21 mai, cu începere de la ora 11:00.

 

FOTO – Arhivă

Continuă să citești

Administraţie

Dezbatere publică la Primăria Dej – PUD extindere construcție spații comerciale și birouri pe strada Vâlcele

Publicat acum

pe

Primăria Municipiului Dej, Direcția Tehnică, Serviciul de Urbanism și Amenajarea Teritoriului, în conformitate cu prevederile Legii nr. 350/2001 privind amenajarea teritoriului și urbanismul și a Legii nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, anunță DEZBATERE PUBLICĂ – CONSULTAREA POPULAȚIEI cu privire la documentațiile:

1. PUD – în vederea executării lucrărilor de: Extindere construcție P+E – realizare spații comerciale și birouri, compartimentări, str. Vâlcele, nr. 36C , inițiator Voicinco Daniela Sorelle.

Scopul elaborării documentațiilor de urbanism este de a reglementa modul de construire al construcțiilor menționate.

Ședința de dezbatere publică va avea loc la Primăria municipiului Dej, sala de ședințe a Consiliului Local, joi, 11 mai 2018, ora 12.

Documentația tehnică și referatul Serviciului de urbanism se pot consulta la sediul Primăriei Municipiului Dej, camera 38.

Observațiile și sugestiile vor fi transmise în scris la sediul Primăriei Municipiului Dej, pe site-ul Primăriei Municipiului Dej sau pe e-mail primaria@dej.ro, până la data de 10 mai 2018.

 

FOTO – Arhivă

Continuă să citești

RECLAMĂ

loading...

Facebook

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER

Cele mai populare