OFICIAL: Dejeanul Marius Mânzat, susținut de PNL pentru a obține șefia Consiliului Județean Cluj

loading...

marius manzat

Mihai Seplecan, președintele Consiliului Județean Cluj a rămas fără sprijin politic din partea PNL, dejeanul Marius Mânzat urmând să fie susținut pentru șefia CJ.

Liberalii clujeni s-au întrunit aseară în cadrul unei ședințe și i-au retras lui Mihai Seplecan sprijinul politic pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Cluj. “Biroul Politic Județean al PNL a decis ridicarea sprijinului politic pentru Mihai Seplecan și acordarea sprijinului politic pentru Marius Mânzat. Au fost 59 de voturi pentru, o abținere și 6 voturi împotrivă. Nu este vorba de o sancțiune, ci mai degrabă de o inadvertență în activitatea Consiliului Județean”, a declarat senatorul Marius Nicoară, copreședintele PNL Cluj.

”Marius Nicoară a făcut o mizerie, cu această ședință. M-a îndepărtat cu mâna PDL, a vândut vechiul PNL fostului PDL. Eu am fost ales de vechiul PNL, de 135 de viceprimari, primari, președinți de organizații, din 150. Funcția de președinte este a vechiului PNL, astăzi la ședință au fost prezenți doar 66 de membri, adică doar 55% din cei care trebuiau să vină, cu tot cu cei din PDL. Adică de asta spun că m-a îndepărtat cu mâna PDL. Trebuia să îi convingă pe toți care m-au pus în funcție să mă dea jos, practic și-au bătut joc de primari, viceprimari, președinți de organizații care trebuiau să voteze. Îi cer demisia din funcția de copreședinte senatorului porno”, a declarat Seplecan.

Tot aseară, în cadrul Biroului Permanent Județean, PNL-iștii au decis ca Tuluc Călin să fie nominalizat pentru funcția de vicepreședinte.

loading...
Categorii: Administraţie

Despre autor

Răzvan Căucean

Jurnalist www.dej24.ro - Știri din Dej | Scriem istoria zi de zi

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.
Câmpurile necesare sunt marcate cu*