Conectează-te cu noi

Administraţie

OFICIAL: Dejeanul Marius Mânzat, susținut de PNL pentru a obține șefia Consiliului Județean Cluj

Publicat acum

pe

marius manzat

Mihai Seplecan, președintele Consiliului Județean Cluj a rămas fără sprijin politic din partea PNL, dejeanul Marius Mânzat urmând să fie susținut pentru șefia CJ.

Liberalii clujeni s-au întrunit aseară în cadrul unei ședințe și i-au retras lui Mihai Seplecan sprijinul politic pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Cluj. “Biroul Politic Județean al PNL a decis ridicarea sprijinului politic pentru Mihai Seplecan și acordarea sprijinului politic pentru Marius Mânzat. Au fost 59 de voturi pentru, o abținere și 6 voturi împotrivă. Nu este vorba de o sancțiune, ci mai degrabă de o inadvertență în activitatea Consiliului Județean”, a declarat senatorul Marius Nicoară, copreședintele PNL Cluj.

”Marius Nicoară a făcut o mizerie, cu această ședință. M-a îndepărtat cu mâna PDL, a vândut vechiul PNL fostului PDL. Eu am fost ales de vechiul PNL, de 135 de viceprimari, primari, președinți de organizații, din 150. Funcția de președinte este a vechiului PNL, astăzi la ședință au fost prezenți doar 66 de membri, adică doar 55% din cei care trebuiau să vină, cu tot cu cei din PDL. Adică de asta spun că m-a îndepărtat cu mâna PDL. Trebuia să îi convingă pe toți care m-au pus în funcție să mă dea jos, practic și-au bătut joc de primari, viceprimari, președinți de organizații care trebuiau să voteze. Îi cer demisia din funcția de copreședinte senatorului porno”, a declarat Seplecan.

Tot aseară, în cadrul Biroului Permanent Județean, PNL-iștii au decis ca Tuluc Călin să fie nominalizat pentru funcția de vicepreședinte.

Administraţie

Primăria Dej continuă intervențiile la spațiile verzi din oraș – FOTO

Publicat acum

pe

Primăria Municipiului Dej continuă în această perioadă intervențiile la spațiile verzi. În acest sens s-a intervenit la instituțiile de învățământ, locurile de joacă în cartierul 1 Mai și zona centrală prin cosirea ierbii, toaletarea gardului viu, repararea băncilor din jurul blocurilor și ecologizarea zonelor.

Intervențiile care se desfășoară în prezent în cartierul Dealul Florilor, pe străzile Ecaterina Teodoroiu și Crângului, vor continua în următoarea perioadă cu zona Baltă și se vor extinde treptat în tot cartierul.

Continuă să citești

Administraţie

Primăria Dej, licitație pentru închirierea parcărilor amenajate din cartierul Dealul Florilor

Publicat acum

pe

Primăria Municipiului Dej organizează o nouă licitație publică privind închirierea parcărilor amenajate situate în cartierul Dealul Florilor (locuri rămase libere după licitaţii).

Caietul de sarcini poate fi ridicat de la sediul Primăriei Municipiului Dej, camera 35 – Serviciul Tehnic, începând cu data de 14 mai 2018.

Data limită de depunere a ofertelor – vineri, 18 mai, ora 10:00.

Evaluarea ofertelor se va face luni, 21 mai, cu începere de la ora 11:00.

 

FOTO – Arhivă

Continuă să citești

Administraţie

Dezbatere publică la Primăria Dej – PUD extindere construcție spații comerciale și birouri pe strada Vâlcele

Publicat acum

pe

Primăria Municipiului Dej, Direcția Tehnică, Serviciul de Urbanism și Amenajarea Teritoriului, în conformitate cu prevederile Legii nr. 350/2001 privind amenajarea teritoriului și urbanismul și a Legii nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, anunță DEZBATERE PUBLICĂ – CONSULTAREA POPULAȚIEI cu privire la documentațiile:

1. PUD – în vederea executării lucrărilor de: Extindere construcție P+E – realizare spații comerciale și birouri, compartimentări, str. Vâlcele, nr. 36C , inițiator Voicinco Daniela Sorelle.

Scopul elaborării documentațiilor de urbanism este de a reglementa modul de construire al construcțiilor menționate.

Ședința de dezbatere publică va avea loc la Primăria municipiului Dej, sala de ședințe a Consiliului Local, joi, 11 mai 2018, ora 12.

Documentația tehnică și referatul Serviciului de urbanism se pot consulta la sediul Primăriei Municipiului Dej, camera 38.

Observațiile și sugestiile vor fi transmise în scris la sediul Primăriei Municipiului Dej, pe site-ul Primăriei Municipiului Dej sau pe e-mail primaria@dej.ro, până la data de 10 mai 2018.

 

FOTO – Arhivă

Continuă să citești

RECLAMĂ

loading...

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

TU AI DAT LIKE?

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER

Cele mai populare