Conectează-te cu noi

Administraţie

OFICIAL. Primul nume CONFIRMAT pentru Primăria Dej, la alegerile locale din 2016

Publicat acum

pe

arlequin teatru (5) Morar Costan

Primul nume confirmat oficial care intră în lupta pentru scaunul de primar al municipiului Dej este chiar al celui care îl ocupă în acest moment: Morar Costan.

Social democrații clujeni și-au stabilit deja strategia pentru alegerile locale de anul viitor. Președintele PSD Cluj, Remus Lăpușan a declarat că, în principiu, vor candida la primăriile din județ toți cei 23 de primari pe care îi are PSD în prezent și/sau președinții de organizații locali.

”PSD Cluj are 23 de primari în județ, care vor fi susținuți de partid dacă își vor dori să candideze din nou. În ce privește consilierii locali și județeni s-a stabilit ca data de 30 noiembrie să fie data până la care cei care își doresc să candideze să ne informeze”, a declarat Lăpușan.

Liderul PSD Cluj a mai subliniat că la Dej candidatul este Morar Costan. Actualul edil al Dejului devine astfel primul candidat anunțat oficial care intră în lupta pentru Primăria Municipiului Dej în cadrul alegerilor locale de anul viitor.

”Mulțumesc domnului Președinte al PSD Cluj, Remus Lăpușan, pentru încrederea acordată, în ceea ce privește candidatura mea pentru un nou mandat. Prioritatea mea rămâne dezvoltarea în continuare a Dejului, prin implementarea și derularea proiectelor demarate, precum și a investițiilor care se află în faza de proiectare și doresc să le pun în practică,  pentru ca noi dejenii să putem beneficia de ele”, a declarat pentru Dej24.ro primarul Morar Costan.

Administraţie

Primăria Dej continuă intervențiile la spațiile verzi din oraș – FOTO

Publicat acum

pe

Primăria Municipiului Dej continuă în această perioadă intervențiile la spațiile verzi. În acest sens s-a intervenit la instituțiile de învățământ, locurile de joacă în cartierul 1 Mai și zona centrală prin cosirea ierbii, toaletarea gardului viu, repararea băncilor din jurul blocurilor și ecologizarea zonelor.

Intervențiile care se desfășoară în prezent în cartierul Dealul Florilor, pe străzile Ecaterina Teodoroiu și Crângului, vor continua în următoarea perioadă cu zona Baltă și se vor extinde treptat în tot cartierul.

Continuă să citești

Administraţie

Primăria Dej, licitație pentru închirierea parcărilor amenajate din cartierul Dealul Florilor

Publicat acum

pe

Primăria Municipiului Dej organizează o nouă licitație publică privind închirierea parcărilor amenajate situate în cartierul Dealul Florilor (locuri rămase libere după licitaţii).

Caietul de sarcini poate fi ridicat de la sediul Primăriei Municipiului Dej, camera 35 – Serviciul Tehnic, începând cu data de 14 mai 2018.

Data limită de depunere a ofertelor – vineri, 18 mai, ora 10:00.

Evaluarea ofertelor se va face luni, 21 mai, cu începere de la ora 11:00.

 

FOTO – Arhivă

Continuă să citești

Administraţie

Dezbatere publică la Primăria Dej – PUD extindere construcție spații comerciale și birouri pe strada Vâlcele

Publicat acum

pe

Primăria Municipiului Dej, Direcția Tehnică, Serviciul de Urbanism și Amenajarea Teritoriului, în conformitate cu prevederile Legii nr. 350/2001 privind amenajarea teritoriului și urbanismul și a Legii nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, anunță DEZBATERE PUBLICĂ – CONSULTAREA POPULAȚIEI cu privire la documentațiile:

1. PUD – în vederea executării lucrărilor de: Extindere construcție P+E – realizare spații comerciale și birouri, compartimentări, str. Vâlcele, nr. 36C , inițiator Voicinco Daniela Sorelle.

Scopul elaborării documentațiilor de urbanism este de a reglementa modul de construire al construcțiilor menționate.

Ședința de dezbatere publică va avea loc la Primăria municipiului Dej, sala de ședințe a Consiliului Local, joi, 11 mai 2018, ora 12.

Documentația tehnică și referatul Serviciului de urbanism se pot consulta la sediul Primăriei Municipiului Dej, camera 38.

Observațiile și sugestiile vor fi transmise în scris la sediul Primăriei Municipiului Dej, pe site-ul Primăriei Municipiului Dej sau pe e-mail primaria@dej.ro, până la data de 10 mai 2018.

 

FOTO – Arhivă

Continuă să citești

RECLAMĂ

loading...

Facebook

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER

Cele mai populare