Conectează-te cu noi

Administraţie

Peste 420 de mii de lei a primit municipiul Dej de la Guvern. Vezi sumele alocate pentru localitățile învecinate

Publicat acum

pe

asfaltare 2

Județului Cluj i-au revenit peste 24 de milioane de lei de la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice prin Programul Național de Dezvoltare Locală, iar municipiului Dej i-au revenit 420.020,87 lei.

Municipiului Dej i-a fost alocat de la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice 420.020,87 lei pentru programul „Modernizare străzi în municipiul Dej”.

700.000 de lei a primit pentru „Modernizare lot 5 străzi” și municipiul Gherla.

Comuna Bobâlna a primit 389.141,32 pentru programele: „Reabilitare pod peste valea Olpret pe drumul de exploatare Valea lui Indrei” și „Reabilitare pod peste valea Olpret pe drumul de exploatare Gura Lazii”.

Comuna Chiuiești a primit de la Guvern 179.540 lei pentru „Lucrări de refacere și modernizare a infrastructurii rutiere afectate de inundații în anul 2010”.

Comunei Fizeșu Gherlii i-a fost acordată suma de 900.000 lei pentru „Canalizare menajeră și stație de epurare pentru localitățile: Nicula, Bonț și Săcălaia”.

543.906,81 lei s-au dus către comuna Jichișu de Jos pentru „Modernizare infrastructură rutieră în comuna Jichișu de Jos DC 175 km 0+000-5+000 și stradă în localitatea Tărpiu”.

Comunei Mintiu Gherlii i-a fost alocată suma de 1.000.000 lei pentru „Alimentarea cu apă și canalizare a localităților Mintiu Gherlii, Salatiu și Petrești” și „Modernizare drum comunal DC16 Mintiu Gherlii – Pădureni”.

Comuna Unguraș a primit 200.000 lei pentru „Modernizare DC12 Unguraș – Darot”.

337.560 lei a primit comuna Vad pentru programul „Sistem de canalizare și tratare a apelor uzate în satele comunei Vad”.

FOTO – Arhivă

Administraţie

Primăria Dej continuă intervențiile la spațiile verzi din oraș – FOTO

Publicat acum

pe

Primăria Municipiului Dej continuă în această perioadă intervențiile la spațiile verzi. În acest sens s-a intervenit la instituțiile de învățământ, locurile de joacă în cartierul 1 Mai și zona centrală prin cosirea ierbii, toaletarea gardului viu, repararea băncilor din jurul blocurilor și ecologizarea zonelor.

Intervențiile care se desfășoară în prezent în cartierul Dealul Florilor, pe străzile Ecaterina Teodoroiu și Crângului, vor continua în următoarea perioadă cu zona Baltă și se vor extinde treptat în tot cartierul.

Continuă să citești

Administraţie

Primăria Dej, licitație pentru închirierea parcărilor amenajate din cartierul Dealul Florilor

Publicat acum

pe

Primăria Municipiului Dej organizează o nouă licitație publică privind închirierea parcărilor amenajate situate în cartierul Dealul Florilor (locuri rămase libere după licitaţii).

Caietul de sarcini poate fi ridicat de la sediul Primăriei Municipiului Dej, camera 35 – Serviciul Tehnic, începând cu data de 14 mai 2018.

Data limită de depunere a ofertelor – vineri, 18 mai, ora 10:00.

Evaluarea ofertelor se va face luni, 21 mai, cu începere de la ora 11:00.

 

FOTO – Arhivă

Continuă să citești

Administraţie

Dezbatere publică la Primăria Dej – PUD extindere construcție spații comerciale și birouri pe strada Vâlcele

Publicat acum

pe

Primăria Municipiului Dej, Direcția Tehnică, Serviciul de Urbanism și Amenajarea Teritoriului, în conformitate cu prevederile Legii nr. 350/2001 privind amenajarea teritoriului și urbanismul și a Legii nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, anunță DEZBATERE PUBLICĂ – CONSULTAREA POPULAȚIEI cu privire la documentațiile:

1. PUD – în vederea executării lucrărilor de: Extindere construcție P+E – realizare spații comerciale și birouri, compartimentări, str. Vâlcele, nr. 36C , inițiator Voicinco Daniela Sorelle.

Scopul elaborării documentațiilor de urbanism este de a reglementa modul de construire al construcțiilor menționate.

Ședința de dezbatere publică va avea loc la Primăria municipiului Dej, sala de ședințe a Consiliului Local, joi, 11 mai 2018, ora 12.

Documentația tehnică și referatul Serviciului de urbanism se pot consulta la sediul Primăriei Municipiului Dej, camera 38.

Observațiile și sugestiile vor fi transmise în scris la sediul Primăriei Municipiului Dej, pe site-ul Primăriei Municipiului Dej sau pe e-mail primaria@dej.ro, până la data de 10 mai 2018.

 

FOTO – Arhivă

Continuă să citești

RECLAMĂ

loading...

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

TU AI DAT LIKE?

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER

Cele mai populare