Prima ședință TLDE a avut loc astăzi, la Dej. S-au conturat planurile de viitor ale organizației – FOTO

loading...

Sedinta TLDE Dej (1)

În această după-amiază, cu începere de la ora 18:00, a avut loc, la sediul ALDE din Dej, prima ședință a organizației de tineret (TLDE).

Ședința din această după-amiază a debutat cu prezentarea echipei organizației TLDE Dej, după care s-a trecut la numirea președințelui și prim-vicepreședinților acestei organizații. A fost numit în funcția de președinte al TLDE, Tiberiu Grigar, în timp ce prim-vicepreședinți au fost numiți: Patricia Miclea, Alin Toma, Ferencz Balazs, Florin Tarța și Bica Ionuț.

La prima ședință a organizației s-a discutat și despre planurile de viitor ale TLDE, dar și despre logistica necesară creării unor organizații comunale de tineret în jurul municipiului Dej. Totodată s-a decis organizarea unei acțiuni de ecologizare, care să vină în sprijinul comunității locale, mâine, 17 octombrie, cu începere de la ora 13:00, membrii TLDE urmând să ecologizeze malul râului Someș.

loading...
Categorii: Politic

Despre autor

Comentarii

 1. diana
  diana 16 octombrie, 2015, 16:33

  Mare Traseist politic esti domnule presedinte!

  Răspunde
 2. diana
  diana 16 octombrie, 2015, 17:00

  Cei de la ALDE isi fac organizatii cu oameni racolati din diferite parti. Pt niste functii au adus tot felul de traseisti . Si acest asa zis presedinte de la organizatia de tineret a fost pe la inca 2 partide si acum a venit la ALDE .

  Răspunde
  • tony
   tony 16 octombrie, 2015, 18:19

   Diana…politica se face cu oameni.Doar cei incapabili judeca!Mai bine pune mana si fa ceva pt cetatenii din DEJ!Bravo echipa ALDE.

   Răspunde
 3. tony
  tony 16 octombrie, 2015, 18:15

  Diana…politica se face cu oameni..chiar plecati din alte partide,unde probabil nu se mai simteau confortabil din cauze necunoscute.E foarte usor sa criticam,dar mult mai greu sa facem lucruri remarcabile.Doar cei incapabili comenteaza negativ.Bravo echipa ALDE.!

  Răspunde
 4. raul
  raul 16 octombrie, 2015, 18:15

  Diana ai un nume frumos pacat de caracterul tau..

  Răspunde
 5. Anca
  Anca 16 octombrie, 2015, 19:24

  Diana acest ” asa zis” președinte își dorește sa realizeze lucruri frumoase care in alte partide nu i-au fost permise din diverse motive. Păcat ca evoluția politica este confundata cu traseismul politic de unii.

  Răspunde
 6. Gaby
  Gaby 17 octombrie, 2015, 08:44

  Dragi mei, dorinta de-ati schimba optiunea politica este insasi esenta democratiei ! Succes d-l Tiberiu in noul partid politic .

  Răspunde

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.
Câmpurile necesare sunt marcate cu*