Primăria Dej a rămas fără secretar. Vezi cine preia atribuțiile

Primăria Dej a rămas fără secretar. Vezi cine preia atribuțiile

sedinta Consiliul Local Dej martie (4)

Începând cu data de 27 aprilie, secretarul Primăriei Municipiului Dej, Andron Covaciu, și-a încetat raportul de serviciu, acesta fiind în pensie cu această dată.

​Conform legii nr.188/99, art. 98, alin 1, lit d, raportul de serviciu al funcționarului public, cum este cazul și lui Andron Covaciu, înceteaza de drept, la data îndeplinirii cumulative a condițiilor de vârstă standard și a stagiului minim de cotizare pentru pensionare.

​Pentru ca activitatea instituției să nu fie afectată, atribuțiile Secretarului, până la ocuparea postului, prin concurs, au fost delegate prin Dispoziția Primarului Municipiului Dej, nr. 424/28.04.2015, responsabilei Oficiului Juridic, Pop Cristina.

​”Domnul Andron Covaciu, a fost un om extraordinar, cu care am colaborat și m-am sfătuit pe o perioadă de peste 12 ani și pentru care am un respect deosebit. Pe această cale în numele meu și al colectivului Primăriei Municipiului Dej, îi mulțumesc pentru întreaga activitate, îi doresc multă sănătate și realizarea a tot ce și-a propus în continuare”, declară primarul Morar Costan.

loading...
Categorii: Administraţie
Tag-uri Dej, Primaria Dej

Despre autor

Răzvan Căucean

Jurnalist www.dej24.ro - Știri din Dej | Scriem istoria zi de zi

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.
Câmpurile necesare sunt marcate cu*