Primarul Municipiului Dej urează „La mulți ani” militarilor dejeni, cu ocazia Zilei Forțelor Terestre

loading...

Costan-Morar

Astăzi 23 aprilie, odată cu prăznuirea Sfântului Mare Mucenic Gheorghe, se sărbătorește în România Ziua Forţelor Terestre. Cu această ocazie, primarul municipiului Dej, Morar Costan, urează militarilor dejeni „La mulți ani!”.

O zi însemnată în care cinstim memoria eroilor căzuți la datorie pentru apărarea ființei naționale și adresăm sincere omagii tuturor militarilor, din Garnizoana Dej, care au slujit și slujesc cu demnitate țara.

Această zi de mare sărbătoare îmi oferă prilejul de a transmite militarilor dejeni respectul și aprecierea mea pentru profesionalismul și devotamentul demonstrat în misiunile desfășurate în țară și pe plan internațional pentru menținerea păcii și securității în zonele de conflict, pentru implicarea în evenimentele marcante ale comunității noastre.

Cu ocazia Zilei Forțelor Terestre felicit militarii dejeni pentru dăruirea, curajul și spiritul de sacrificiu dovedit în îndeplinirea misiunilor încredințate, ca apărători ai valorilor naționale, le transmit lor și familiilor lor, un sincer „La mulți ani”, sănătate, bucurii și multe realizări profesionale”, a declarat primarul municipiului Dej, ing. Morar Costan.

loading...
Categorii: Administraţie

Despre autor

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.
Câmpurile necesare sunt marcate cu*