REACȚIE. Morar Costan, după demisia lui Ponta: ”Marile proiecte derulate în Dej vor continua”

loading...

arlequin teatru (5) Morar Costan

Primarul municipiului Dej, Morar Costan a reacționat și el după demisia premierului Victor Ponta. Edilul din Dej ne-a spus că respectă hotărârea luată de Ponta.

”M-a afectat această decizie, deoarece consider că Victor Ponta a fost unul dintre cei mai buni premieri, pe care România i-a avut de la Revoluţie până acum. Demisia este un act unilateral de voinţă a lui Victor Ponta, act pe care îl respect.

În ceea ce priveşte administraţia publică dejeană, marile proiecte în derulare vor continua. Vorbim de proiecte europene în care criteriile de aprobare ţin de fundamentarea proiectului şi  nu de criterii politice. De asemenea există distribuţie bugetară de la Guvernul României şi la fel se va întâmpla şi în continuare, deoarece banii sunt distribuiţi conform Legii Finanţelor Publice( în funcţie de  suprafaţă, număr locuitori, venituri).

Îmi doresc ca perioada următoare să nu fie una de instabilitate legislativă şi decizională, care ne-ar afecta pe noi, dejenii şi întreaga Românie”, a declarat pentru Dej24.ro primarul Morar Costan.

loading...
Categorii: Politic

Despre autor

Răzvan Căucean

Jurnalist www.dej24.ro - Știri din Dej | Scriem istoria zi de zi

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.
Câmpurile necesare sunt marcate cu*