România, lider în clasamentul pe medalii la Europenele WUKF. Budokan Ryu are 5 sportivi

loading...

Budokan Ryu la Aiud (3)

Federația Română de Karate WKC este lider în clasamentul pe medalii (18 de aur, 9 de argint și 13 de bronz), după prima zi a Campionatelor Europene de karate pentru copii, cadeți și juniori WUKF din Belgia.

Pe locul secund al ierarhiei se află Cehia (CABK), cu 4 de aur, 2 de argint, 3 de bronz, urmată de Slovacia și Polonia. În prima zi au participat doar categoriile de copii cu vârste între 7 și 12 ani, iar în ziua a doua, sâmbătă, au fost doar calificări pentru finale la categoriile de vârsta 13-20 de ani, duminică fiind programate finalele, sportivii români fiind prezenți în peste 20 de finale.

Vă reamintim, Clubul Sportiv Budokan Ryu a deplasat un lot de 8 persoane la acest concurs format din 5 sportivi, doi arbitri și un antrenor.

Astfel sportivii BOTA VLAD, BOCA DENISA, ORBAN REBECA și DERTA VALERIAN reprezintă clubul la această competiție, alături de PANESCU DORIN care a fost recent selecționat în lotul național. Aceștia sunt însoțiți de către instructorii PAULA GROSAN și LORAND ALBERT pentru arbitraj și Bogdan Savu în calitate de antrenor.

loading...
Categorii: Sport

Despre autor

Răzvan Căucean

Jurnalist www.dej24.ro - Știri din Dej | Scriem istoria zi de zi

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.
Câmpurile necesare sunt marcate cu*