Conectează-te cu noi

Administraţie

Se scumpește salubrizarea în Dej? Consilierii locali decid joia viitoare

Publicat acum

pe

Consiliul Local Dej sedinta (6)

Consilierii locali din Dej se vor întruni joi, 5 martie, de la ora 15, în cadrul unei ședințe ordinare. Pe ordinea de zi sunt 5 proiecte de hotărâre și un raport de activitate.

ORDINE DE ZI:                                   

1. Proiect de hotărâre privind validarea mandatului de consilier local al domnului MUREȘAN TRAIAN.

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea întocmirii Actului adițional Nr. 3 la Contractului de concesiune Nr. 31/26658 din 13 decembrie 2006.

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea întocmirii Actului adițional Nr. 5 la Contractul de concesiune Nr. 94/2281 din 5 aprilie 1995.

4. Proiect de hotărâre privind aprobarea vânzării apartamentului Nr. 68  din bloc L 14  Strada Ecaterina Teodoroiu Nr. 58, proprietate privata a Municipiului Dej  către actualul chiriaș GRAD LENUȚA.

5. Proiect de hotărâre privind aprobarea majorării cu 15 % a tarifelor de salubrizare din Municipiul Dej.

6.  Raport de activitate al Poliției Locale Dej pe anul 2014.

7.  Soluționarea unor probleme ale administrației publice locale.

Administraţie

Primăria Dej continuă intervențiile la spațiile verzi din oraș – FOTO

Publicat acum

pe

Primăria Municipiului Dej continuă în această perioadă intervențiile la spațiile verzi. În acest sens s-a intervenit la instituțiile de învățământ, locurile de joacă în cartierul 1 Mai și zona centrală prin cosirea ierbii, toaletarea gardului viu, repararea băncilor din jurul blocurilor și ecologizarea zonelor.

Intervențiile care se desfășoară în prezent în cartierul Dealul Florilor, pe străzile Ecaterina Teodoroiu și Crângului, vor continua în următoarea perioadă cu zona Baltă și se vor extinde treptat în tot cartierul.

Continuă să citești

Administraţie

Primăria Dej, licitație pentru închirierea parcărilor amenajate din cartierul Dealul Florilor

Publicat acum

pe

Primăria Municipiului Dej organizează o nouă licitație publică privind închirierea parcărilor amenajate situate în cartierul Dealul Florilor (locuri rămase libere după licitaţii).

Caietul de sarcini poate fi ridicat de la sediul Primăriei Municipiului Dej, camera 35 – Serviciul Tehnic, începând cu data de 14 mai 2018.

Data limită de depunere a ofertelor – vineri, 18 mai, ora 10:00.

Evaluarea ofertelor se va face luni, 21 mai, cu începere de la ora 11:00.

 

FOTO – Arhivă

Continuă să citești

Administraţie

Dezbatere publică la Primăria Dej – PUD extindere construcție spații comerciale și birouri pe strada Vâlcele

Publicat acum

pe

Primăria Municipiului Dej, Direcția Tehnică, Serviciul de Urbanism și Amenajarea Teritoriului, în conformitate cu prevederile Legii nr. 350/2001 privind amenajarea teritoriului și urbanismul și a Legii nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, anunță DEZBATERE PUBLICĂ – CONSULTAREA POPULAȚIEI cu privire la documentațiile:

1. PUD – în vederea executării lucrărilor de: Extindere construcție P+E – realizare spații comerciale și birouri, compartimentări, str. Vâlcele, nr. 36C , inițiator Voicinco Daniela Sorelle.

Scopul elaborării documentațiilor de urbanism este de a reglementa modul de construire al construcțiilor menționate.

Ședința de dezbatere publică va avea loc la Primăria municipiului Dej, sala de ședințe a Consiliului Local, joi, 11 mai 2018, ora 12.

Documentația tehnică și referatul Serviciului de urbanism se pot consulta la sediul Primăriei Municipiului Dej, camera 38.

Observațiile și sugestiile vor fi transmise în scris la sediul Primăriei Municipiului Dej, pe site-ul Primăriei Municipiului Dej sau pe e-mail primaria@dej.ro, până la data de 10 mai 2018.

 

FOTO – Arhivă

Continuă să citești

RECLAMĂ

loading...

Facebook

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER

Cele mai populare