Conectează-te cu noi

Termeni şi condiţii

 1. TERMENI GENERALI 

a) Accesarea site-ului Dej24.ro a oricărei părţi din acesta presupune acordul dumneavoastră tacit, în calitate utililizator, cu privire la termenii şi condiţiile de mai jos.

b) Accesul la conţinutul online al site-ului Dej24.ro este liber. Pentru utilizatorii abonaţi la serviciile noastre este necesară autentificarea, prin introducerea numelui de utilizator şi a parolei.

c) Dej24.ro poate schimba sau modifica în orice moment conţinutul site-ului, poate aduce modificări de structură, conţinut şi accesibilitate. Dej24.ro îşi rezervă dreptul de a modifica termenii şi condiţiile utilizării site-ului www.dej24.ro în orice moment, modificările fiind aplicabile începând cu data publicării lor pe site.

2. DREPTURI DE AUTOR 

a) Toate informaţiile publicate pe site de către Dej24.ro (incluzând, dar fără a se limita la, articole, informaţii, fotografii, fişiere audio, bannere publicitare) sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente.

b) Preluarea de informaţii de către publicaţii sau, după caz, site-uri web/televiziuni poate fi făcută numai citând sursa informaţiei. Site-urile web care preiau informaţii de pe site-ul www.dej24.ro vor cita sursa informaţiei cu link către site.

c) Site-ul şi conţinutul sunt protejate de către Legea drepturilor de autor din România, precum şi de dispoziţiile privitoare la copyright aplicabile în alte teritorii decât România.

3. LIMITAREA RĂSPUNDERII 

a)  Dumneavoastră sunteţi singurul responsabil atât faţă de terţi, cât şi faţă de Dej24.ro în legătură cu accesarea/utilizarea/exploatarea conţinutului. Dej24.ro îşi rezervă dreptul de a modifica, şterge orice mesaj postat pe site, intrepretat la discreţia Dej24.ro ca fiind abuziv, defăimător, obscen ori de natură a aduce vreo atingere unui drept legal protejat.

b) Dej24.ro şi furnizorii săi de informaţii nu oferă garanţii privind acurateţea, succesiunea, integralitatea, integritatea, actualitatea sau potrivirea pentru un anume scop a informaţiilor oferite pe site.

c) Dej24.ro şi furnizorii săi de informaţii nu răspund pentru erorile, inexactităţile sau întârzierile în furnizarea conţinutului oferit de site şi nici pentru orice acţiune care se bazează pe acest conţinut. Dej24.ro îşi declină orice responsabilitate privind garantarea, explicită sau implicită, a acurateţii conţinutului furnizat de terţi sau a felului în care informaţia serveşte anumitor scopuri. Deşi Dej24.ro face toate eforturile pentru a obţine informaţii de încredere de la furnizorii săi externi, nu garantează acurateţea informaţiilor furnizate de aceştia.

d) Dej24.ro nu răspunde faţă de utilizatori şi nici faţă de terţi pentru eventualele prejudicii, litigii existente, născute ori izvorâte în legătură cu/din copierea, stocarea, modificarea ori transferarea întregului ori a unei părţi din informaţiile publicate pe site.

e) Fiecare vizitator al Dej24.ro este de acord ca, la cererea Dej24.ro, să exonereze de răspundere www.dej24.ro pentru orice acţiuni judiciare sau extrajudiciare, şi să acopere cheltuielile de judecată şi orice alte cheltuieli care ar putea să apară ca urmare a încălcării de către utilizatorul respectiv a clauzelor din prezentul document.

f) Încălcarea termenilor şi a condiţiilor din prezentul document atrage răspunderea juridică a utilizatorilor, persoane fizice sau juridice, conform legislaţiei în vigoare.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

loading...

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

TU AI DAT LIKE?

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER