Trupa de teatru „Vistrian Roman” din Dej participă la „Joia teatrului”

loading...

 

image

Joi, 26 martie, trupa de teatru „Vistrian Roman” a Casei Municipale de Cultură Dej participă la Cluj-Napoca la „D’ale… teatrului” – „Joia Teatrului”, eveniment cultural ajuns la cea de-a XIX-a ediție.

Evenimentul va avea loc joi, cu începere de la ora 17:00, în „Sala Șantier” la sediul Şcolii de Arte de pe strada Fabricii de Zahăr nr. 51 din Cluj-Napoca.

Trupa dejeană de teatru „Vistrian Roman” participă la acest eveniment cultural cu două categorii de vârstă:

Grupa mare, formată din elevii Școlii Populare de Arte „Tudor Jarda”, secția Dej, Adina Oros, Tania Olah, Anca Valasutean și Mariana Reman. Aceștia vor pune în scenă mai multe momente și schițe din creațiile lui I. L. Caragiale, în timp ce grupa mică formată din elevii Alisia Moldovan, Deoana Roman, Anisia Roman, Briana Valasutean și Larisa Grad vor participa la acest eveniment cu piesa de teatru „Scufița Roșie”.

Trupa de teatru „Vistrian Roman” a Casei Municipale de Cultură Dej este coordonată la acest eveniment de profesorul și actorul Petre Băcioiu.

Evenimentul se desfășoară cu sprijinul Consiliul Judeţean Cluj, Şcoala Populară de Arte „„Tudor Jarda”” Cluj-Napoca, în colaborare cu Primăria Municipiului Cluj-Napoca.

loading...
Categorii: Social-Cultură

Despre autor

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.
Câmpurile necesare sunt marcate cu*