Conectează-te cu noi

Administraţie

Un dejean semnalează „pericol pentru trecatori sau autoturisme” pe strada B.P. Hașdeu din Dej – FOTO

Publicat acum

pe

Sesizare domnuleprimar

Un locuitor din Dej semnalează autorităților pericolul la care se expun cei care trec prin dreptul imobilului său situat pe strada B. P. Hașdeu.

Într-o sesizare publicată pe site-ul domnuleprimar.ro, un cetățean din municipul Dej semnalează autorităților modul în care s-au realizat lucrările de infrastructură pe strada B. P. Hașdeu, susținând că aceste lucrări sunt un „pericol pentru trecatori sau autoturisme daca se prabuseste pamantul si se rastoarna stalpii de beton ce sustin gardul proprietatii”.

Redăm în continuare sesizarea adresată primarului municipiului Dej, ing. Morar Costan:

Stimate domnule primar. Va informez ca proprietar al imobilului si terenului aferent de pe str. Hasdeu, nr. 17, Dej, jud. Cluj, ca in urma reamenajarii strazii Hasdeu, s-a excavat pamantul pana la gardul proprietatii. Ca urmare s-a format un perete de pamant foarte instabil, cu inaltimea de 1 m, acesta fiind pericol pentru trecatori sau autoturisme, daca se prabuseste pamantul si se rastoarna stalpii de beton ce sustin gardul proprietatii. Rog a se lua masuri cat mai urgente pentru remedierea situatiei”.

Până la momentul publicării articolului, primarul municipiului Dej nu a răspuns sesizării făcute pe site-ul domnuleprimar.ro.

Administraţie

Primăria Dej continuă intervențiile la spațiile verzi din oraș – FOTO

Publicat acum

pe

Primăria Municipiului Dej continuă în această perioadă intervențiile la spațiile verzi. În acest sens s-a intervenit la instituțiile de învățământ, locurile de joacă în cartierul 1 Mai și zona centrală prin cosirea ierbii, toaletarea gardului viu, repararea băncilor din jurul blocurilor și ecologizarea zonelor.

Intervențiile care se desfășoară în prezent în cartierul Dealul Florilor, pe străzile Ecaterina Teodoroiu și Crângului, vor continua în următoarea perioadă cu zona Baltă și se vor extinde treptat în tot cartierul.

Continuă să citești

Administraţie

Primăria Dej, licitație pentru închirierea parcărilor amenajate din cartierul Dealul Florilor

Publicat acum

pe

Primăria Municipiului Dej organizează o nouă licitație publică privind închirierea parcărilor amenajate situate în cartierul Dealul Florilor (locuri rămase libere după licitaţii).

Caietul de sarcini poate fi ridicat de la sediul Primăriei Municipiului Dej, camera 35 – Serviciul Tehnic, începând cu data de 14 mai 2018.

Data limită de depunere a ofertelor – vineri, 18 mai, ora 10:00.

Evaluarea ofertelor se va face luni, 21 mai, cu începere de la ora 11:00.

 

FOTO – Arhivă

Continuă să citești

Administraţie

Dezbatere publică la Primăria Dej – PUD extindere construcție spații comerciale și birouri pe strada Vâlcele

Publicat acum

pe

Primăria Municipiului Dej, Direcția Tehnică, Serviciul de Urbanism și Amenajarea Teritoriului, în conformitate cu prevederile Legii nr. 350/2001 privind amenajarea teritoriului și urbanismul și a Legii nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, anunță DEZBATERE PUBLICĂ – CONSULTAREA POPULAȚIEI cu privire la documentațiile:

1. PUD – în vederea executării lucrărilor de: Extindere construcție P+E – realizare spații comerciale și birouri, compartimentări, str. Vâlcele, nr. 36C , inițiator Voicinco Daniela Sorelle.

Scopul elaborării documentațiilor de urbanism este de a reglementa modul de construire al construcțiilor menționate.

Ședința de dezbatere publică va avea loc la Primăria municipiului Dej, sala de ședințe a Consiliului Local, joi, 11 mai 2018, ora 12.

Documentația tehnică și referatul Serviciului de urbanism se pot consulta la sediul Primăriei Municipiului Dej, camera 38.

Observațiile și sugestiile vor fi transmise în scris la sediul Primăriei Municipiului Dej, pe site-ul Primăriei Municipiului Dej sau pe e-mail primaria@dej.ro, până la data de 10 mai 2018.

 

FOTO – Arhivă

Continuă să citești

RECLAMĂ

loading...

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

TU AI DAT LIKE?

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER

Cele mai populare