Conectează-te cu noi

Sport

EXCLUSIV. Valentin Sinescu a stat în tribuna oficială la meciul Unirii Dej. ”Înclin să NU rămân aici” – VIDEO

Publicat acum

pe

FC Unirea Dej - Odorheiu Secuiesc (94)

Ajuns miercuri la Dej pentru a negocia preluarea băncii tehnice a Unirii Dej, experimentatul antrenor Valentin Sinescu pare decis deja să plece.

FC Unirea Dej a întâlnit în această după-amiază AFC Odorheiu Secuiesc (0-0), și deși antrenorul Valentin Sinescu nu a semnat un contract cu Unirea, acesta a acceptat să pregătească echipa din Dej pentru jocul de azi. Astfel, antrenorul în vârstă de 52 de ani – care s-a ocupat de antrenamentele dejenilor începând de miercuri – a luat loc la tribuna oficială la meciul cu Odorheiu Secuiesc și a oferit mai multe sfaturi fotbaliștilor din Dej, consultându-se în permanență cu cei doi ”colegi” de pe banca, Bogdan Florea și Costi Bădan.

La sfârșitul partidei de pe Stadionul Municipal Dej, încheiată 0-0, Sinescu a acceptat să ofere câteva declarații. ”A fost un 0-0 relativ viu întrucât au fost multe situații de poartă, preponderent de partea gazdelor. Un joc fără virtuți tehnico-tactice deosebite, cred că nici starea terenului nu favoriza viteza de joc. Două echipe modeste ale seriei, care și-au apărat corect șansele. Am înțeles de la colegii mei că e primul meci în care Dejul nu primește gol. Poate fi un început, numai că, așa cum am afirmat, trebuie construit cu discernământ, adică forțările de destin nu aduc după sine decât dezamăgiri majore”, a declarat pentru Dej24.ro Valentin Sinescu.

Întrebat dacă este mulțumit de rezultatul obținut și dacă rămâne să semneze cu Unirea, fostul tehnician al Astrei ne-a spus că: ”dacă voi rămâne aici înseamnă că sunt mulțumit. Dacă nu, răspunsul va fi ușor de înțeles. Ca să vă spun sincer, înclin să nu rămân. O să am luni o discuție cu domnul președinte, i-am promis dânsului și sunt un om de onoare, și după aceea voi decide”.

Vezi la finalul MATERIALULUI VIDEO de mai jos (min. 08:07) ce a mai declarat Valentin Sinescu după meciul dintre FC Unirea Dej și AFC Odorheiu Secuiesc.

Citește pe aceeași temă:

EXCLUSIV. FC Unirea Dej vrea antrenor de Liga 1! Cine l-ar putea înlocui pe Mănăilă?

INTERVIU. Valentin Sinescu, la Dej: ”E o plăcere să mă aflu aici. O să încerc să dau o mână de ajutor” – FOTO/VIDEO

FC Unirea Dej – Odorheiu Secuiesc, mâine, la Dej. Ce spune Sinescu despre meci?

FC Unirea Dej – AFC Odorheiu Secuiesc 0-0. Gazdele au controlat meciul – FOTO/VIDEO

Sport

Performanța Ighiu – FC Unirea Dej se joacă mâine pe “Cetate”

Publicat acum

pe

Echipa de fotbal Unirea Dej joacă mâine după-amiază, cu începere de la ora 14, în deplasare, cu Performanța Ighiu.

FC Unirea Dej “are la activ” șapte înfrângeri consecutive – ocupând penultimul loc în clasamentul seriei a V-a, în timp ce Performanța Ighiu se află pe locul 2, la două puncte de liderul Ligii a III-a, “U” Cluj.

Formația pregătită de Mihai Manea are o serie de invincibilitate ce datează de opt jocuri (şase victorii şi două egaluri) și este favorită în meciul de mâine.

Chiar și așa, FC Unirea Dej speră să spargă ghinionul și să obțină punct sau puncte pe “Cetate”, în ultimul joc din prima parte a campionatului.

Continuă să citești

Sport

Școala Gimnazială Cășeiu, prima reprezentație feminină la Campionatul Național de Sală la Oină – FOTO

Publicat acum

pe

Sâmbătă, 18 noiembrie, municipiul Drăgășani, județul Vâlcea, a găzduit Campionatul Național de Sală la Oină, competiție organizată de Federația Română de Oină.

La startul competiției s-au aliniat opt echipe – C.S Cleopatra Mamaia (Școala Gimnazială Cășeiu), C.S.M Progresul Băilești, C.S Dacia Mioveni 2012, C.S Hoina Craiova, C.S Spicu Horia Constanța, C.S Politehnica Cluj-Napoca, C.S Crasna și C.S Prima Prundeni.

În urma meciurilor disputate, echipa C.S Cleopatra Mamaia, echipă din care au făcut parte și eleve de la Școala Gimnazială Cășeiu, a reușit să se claseze pe Locul 7.

Campionatul Național de sală junioare I și senioare la Oină este o competiție organizată de F.R.O ( Federația Română de Oină). Are drept scop popularizarea și dezvoltarea jocului de Oină în rândul tinerilor de la orașe și sate.

În momentul de față neexistând un club la nivelul comunei Cășeiu pe baza unui parteneriat încheiat cu clubul C.S. Cleopatra Mamaia, am putut participa la competițiile naționale (junioare I,II,III și senioare) oficiale ale F.R.O.

Mulțumim în mod deosebit conducerii clubului C.S. Cleopatra Mamaia, care ne-a acceptat să legitimăm sportivele de la Școala Gimnazială Cășeiu (Gheoalai Timeia (9), Man Denisa (), Covaci Minerva (2), Covaci Beatris (5), Buchei Denisa (10), Cengheri Ariana (8), Iancu Adela (6)) și totodată să oferim șansa sportivelor noastre de a participa la competiție”, a precizat prof. Anca Cosma de la Școala Gimnazială Cășeiu.

Reprezentația Școlii Gimnaziale Cășeiu a fost foarte apreciată de organizatori, deoarece a fost pentru prima dată prezentă la această competiție.

În urma participării, președintele Federației Române de Oină – Nicolae Dobre și-a exprimat gândurile sale de apreciere și felicitările care se cuvin:

Apreciez în mod deosebit preocuparea care există la nivelul comunei Cășeiu pentru practicarea sportului nostru național. Doresc ca acel record de participare la o competiție de oină realizat cu ocazia campionatului ”Antena Satelor din 2011” organizat la Cășeiu în condiții excelente să fie realizat la nivelul comunei.

În același timp apreciem comportarea foarte bună avută de echipa de la Școala Gimnazială Cășeiu, care deși formată de foarte puțin timp a avut o prestație foarte bună, acest lucru fiind datorat implicării deosebite tinerei și ambițioasei prof. Anca Cosma.

Susțin că F.R.O. în parteneriat cu Școala Gimnazială Cășeiu, prof. Anca Cosma are în proiect organizarea la Cășeiu anul viitor a unor competiții pe care să le integreze în calendarul de activități dedicat centenarului Unirii”, a afirmat acesta.

Echipe participante:

1. C.S.M Progresul Băilești
2. C.S Dacia Mioveni 2012
3. C.S Hoina Craiova
4. C.S Spicu Horia Constanța
5. C.S Politehnica Cluj-Napoca
6. C.S Crasna
7. C.S Prima Prundeni
8. C.S Cleopatra Mamaia (Școala Gimnazială Cășeiu)

Ordinea după tragerea la sorți:

Grupa A

1. C.S.M Progresul Băilești
2. C.S Hoina Craiova
3. C.S Spicu Horia Constanța
4. C.S Cleopatra Mamaia (Școala Gimnazială Cășeiu)

Grupa B

1. C.S Dacia Mioveni 2012
2. C.S Prima Prundeni
3. C.S Crasna Gorj
4. C.S Politehnica Cluj-Napoca

Desfășurarea meciurilor:

Grupa A

1. C.S.M Progresul Băilești- C.S Cleopatra Mamaia (Școala Gimnazială Cășeiu) 14-0
2. C.S Hoina Craiova – C.S Spicu Horia Constanța 2-2
3. C.S Cleopatra Mamaia (Școala Gimnazială Cășeiu)– C.S Spicu Horia Constanța 0-6
4. C.S.M Progresul Băilești- C.S Hoina Craiova 11-2
5. C.S Hoina Craiova- C.S Cleopatra Mamaia (Școala Gimnazială Cășeiu) 7-2
6. C.S Spicu Horia Constanța- C.S.M Progresul Băilești 2-15

Desfășurarea meciurilor:

Grupa B

1. C.S Dacia Mioveni 2012- C.S Politehnica Cluj-Napoca 6-0
2. C.S Prima Prundeni- C.S Crasna Gorj 0-2
3. C.S Crasna Gorj- C.S Politehnica Cluj-Napoca 0-2
4. C.S Dacia Mioveni 2012- C.S Prima Prundeni 12-2
5. C.S Prima Prundeni- C.S Politehnica Cluj-Napoca 0-2
6. C.S Crasna Gorj- C.S Dacia Mioveni 2012 0-10

Clasament Grupa A

1. C.S.M Progresul Băilești (9 p)
2. C.S Hoina Craiova (6p)
3. C.S Spicu Horia Constanța (6 p)
4. C.S Cleopatra Mamaia (Școala Gimnazială Cășeiu) (3p)

Clasament Grupa B

1. C.S Dacia Mioveni 2012 (9p)
2. C.S Politehnica Cluj-Napoca (7p)
3. C.S Crasna Gorj (5p)
4. C.S Prima Prundeni (3p)

SEMIFINALE:

1. C.S.M Progresul Băilești- C.S Politehnica Cluj-Napoca 8-0
2. C.S Dacia Mioveni 2012 – C.S Hoina Craiova 8-0

FINALA MICĂ:

1. C.S Politehnica Cluj-Napoca- C.S Hoina Craiova 2-2

FINALA MARE:

1. C.S.M Progresul Băilești- C.S Dacia Mioveni 2012 2-2 ( 3 lovituri de baston: C.S.M Progresul Băilești 1p – C.S Dacia Mioveni 2012 0p)

CLASAMENT FINAL

1. C.S.M Progresul Băilești
2. C.S Dacia Mioveni 2012
3. C.S Hoina Craiova
4. C.S Politehnica Cluj-Napoca
5. C.S Spicu Horia Constanța
6. C.S Crasna
7. C.S Cleopatra Mamaia (Școala Gimnazială Cășeiu)
8. C.S Prima Prundeni

Continuă să citești

Sport

Liga I | CFR Cluj, din nou lider, după 2-0 cu Dinamo

Publicat acum

pe

foto: prosport.ro

CFR Cluj a revenit pe primul loc în clasamentul Ligii I de fotbal, după ce a învins-o pe Dinamo cu scorul de 2-0 (0-0), duminică seara, la București, în etapa a 18-a.

CFR a tranșat disputat în primele zece minute ale reprizei secunde, când au marcat francezul Billel Omrani (49), din pasa lui Ciprian Deac, și argentinianul Juan Emanuel Culio (55 — penalty), după un fault comis de Maxi Oliva la Deac.

Dinamo a avut ocazii bune de gol prin Ionuț Nedelcearu (18), Paul Anton (43, 63, 64), în timp ce clujenii au avut o bară, în min. 32 (Ovidiu Hoban), și o situație bună, ratată de Omrani (76).

Dinamo, care riscă să rateze play-off-ul, este la al doilea eșec consecutiv acasă, după 0-4 cu FC Viitorul.

CFR are două victorii și un egal în ultimele trei etape, în care nu a primit gol.

În tur, CFR Cluj s-a impus cu 1-0.

  • FC Dinamo București — CFR 1907 Cluj 0-2 (0-0), stadion Dinamo — București
  • Au marcat: Billel Omrani (49), Juan Emanuel Culio (55 — penalty).
  • Arbitru: Ovidiu Hațegan (Arad); arbitri asistenți: Octavian Șovre (Satu Mare), Sebastian Eugen Gheorghe (Suceava); arbitru de rezervă: Iulian Dima (București)
  • Observatori: Cornel Sorescu (Pitești) — CCA, Constantin Stătescu (București) — LPF

 

Sursa – Agerpres

FOTO – Arhivă

Continuă să citești

Sport

Viitorul Mihai Georgescu – CFR Dej nu s-a disputat, iar dejenii vor câştiga la „masa verde”

Publicat acum

pe

 

Penultimul meci al etapei a 14-a a Ligii a IV-a, Viitorul Mihai Georgescu – CFR Dej, s-a terminat înainte să înceapă, scrie cjsport.ro.

Cele două echipe au intrat pe teren, însă gazdele nu au chemat şi asistenţa medicală la această partidă, iar brigada de arbitri nici măcar nu a mai ieşit de la vestiare.

Potrivit regulamentului, un meci nu se poate disputa în lipsa asistenţei medicale, iar echipa organizatoare va pierde jocul la „masa verde”. De menţionat şi că Viitorul a avut doar 11 jucători trecuţi pe foaia oficială de meci, prin scorul de 0-3 ultima clasată urmând să depăşească borna de 100 goluri primite în acest campionat.

Formaţia lui Mihai Georgescu a bifat şi o neprezentare pe parcursul acestui tur, la partida cu „U” Cluj 2, iar Viitorul este ameninţată cu excluderea din campionat la o a doua neprezentare. CFR Dej, în schimb, a ajuns la 12 puncte în clasament şi speră să realizeze obiectivul celor 15 puncte în etapa următoare, când va primi vizita Unirii Triteni.

 

Sursa – cjsport.ro

Continuă să citești

RECLAMĂ

loading...
loading...

Tu ai dat LIKE?

Articole populare