Conectează-te cu noi

Publicitate

Vibracoustic caută operatori la roboți industriali. Câte posturi sunt deschise și care e oferta salarială (P)

Publicat acum

pe

vibracoustic_logo

Vibracoustic Dej, lider mondial în controlul vibrațiilor în domeniul automotive, își mărește echipa. Compania caută 30 de persoane pentru postul de operator la roboți industriali.

Persoanele interesate sunt așteptate în 12 ianuarie și 17 martie 2017 de la ora 14:00 la Primăria Dej, date la care vor fi organizate două evenimente de recrutare. Cei care nu pot ajunge, dar care vor să aplice pentru una din cele 30 de poziții deschise, pot programa o întâlnire sunând la 0364 403 812. Cererile de angajare se pot depune zilnic și la sediul companiei, în Dej, str. Henri Coandă nr. 3. Experiența anterioară în domeniul producției constituie un avantaj.

Pachetul salarial și beneficiile oferite

Vibracoustic este o companie care pune accent pe oferirea unui mediu de muncă plăcut și pe respectarea cu strictețe a prevederilor contractuale, astfel încât angajații să se simtă motivați și respectați.

Prin urmare, cei ce vor ocupa cele 30 de posturi de operatori la roboți industriali se vor bucura de un pachet salarial atractiv, de bonusuri lunare și trimestriale în bani și de bonusuri de sărbători, în funcție de vechime și de performanță.

gabriel-vibracoustic“Eu lucrez la Vibracoustic de peste 9 ani, mai am puțin și fac 10. Am apreciat mereu că îmi dau un salariu bun și la timp, nu trebuie să mă îngrijorez când îl primesc. Odată la 3 luni primesc și bonusuri de performanță, iar la final de an alt bonus. Acesta este un avantaj de care nu am beneficiat la alte locuri de muncă”, a precizat Gabriel, unul din operatorii la roboți industriali.

În plus, angajații beneficiază de analize si consultatii gratuite la Regina Maria, în Cluj-Napoca, de un contract cu cel mai bun medic pediatru din Dej, de reduceri la servicii oftalmologice și stomatologice (consultații + intervenții), la Dej, și de o poliță de asigurare în caz de accidente 24/24. Transportul înspre și dinspre locul de muncă este asigurat de companie, din municipiul Dej.

De asemenea, compania a făcut în ultimii ani o serie de investiții în echipamente moderne de lucru, care să contribuie la creșterea nivelului de sănătate și siguranță în muncă. Printre ele se numără instalarea unui sistem modern de exhaustare, a unui sistem de răcire a aerului din hală și, nu în ultimul rând, îmbunătățirea echipamentului individual de protecție.

Atribuțiile operatorilor la roboți industriali

Operatorii la roboți industriali supraveghează mașini și instalații industriale, asamblează echipamente, părți componente sau alte produse pe baza unor specificații stabilite sau a proceselor tehnologice de fabricație, conform procedurii Standard de Operare.

Calificarea necesară îndeplinirii sarcinilor se dobândește prin practica la locul de muncă sub supravegherea instructorilor de operare.

 

SC Trelleborg Automotive Dej SRL recruteaza persoane pentru pozitia de

Stivuitorist                                 

Cerinte:

  • experienta in domeniu de cel putin 1 an;
  • cunostinte de operare in programul de gestiune SAP constituie un avantaj.

Profilul candidatului:

  • detinerea autorizatiei de stivuitorist;
  • cunostinte de operare calculator (pachet MS Office)

Candidatii sunt invitati sa depuna CV/cerere de angajare la sediul companiei pana la data de 28.02.2017.

Mai multe informatii se pot obtine la telefon 0364.403.812.

Publicitate

UM01020 închiriază două spații în Dej prin licitație publică cu strigare (P)

Publicat acum

pe

Ministerul Apărării Naţionale prin Unitatea Militară 01020 Dej închiriază prin licitaţie publică cu strigare, un spaţiu de 4 mp situat în Dej, str. Tudor Vladimirescu nr.1 şi un spaţiu de 1 mp situat în Dej, str. Pandurilor nr.7, în scopul amplasării unor aparate de cafea şi distribuitoare automate de alimente.

Licitaţia va avea loc în ziua de 03.06.2015 ora 1300 la sediul U.M.01020 din strada Tudor Vladimirescu, nr. 1, localitatea Dej. În cazul neadjudecării, licitaţia se va repeta în ziua de 15.06.2015 ora 1300, la aceeaşi adresă.

Condiţiile privind participarea şi adjudecarea sunt cuprinse în caietul de sarcini, care se achiziţionează de la sediul U.M. 01020 Dej, începând cu ziua de 19.05.2015. Informaţii suplimentare se obţin la sediul unităţii sau la telefon 0264/211630 int. 0210.

 

Continuă să citești

Publicitate

Alexiana Group ANGAJEAZĂ – Montator uși de garaj secționale și rulouri exterioare din aluminiu (P)

Publicat acum

pe

alexiana group

Montator de uși de garaj secționale și rulouri exterioare din aluminiu

Companie națională în domeniul amenajărilor rezidențiale și industriale face angajări în toată țara și oferă cursuri gratuite de specializare pentru vânzători și montatori de uși de garaj și rulouri exterioare.

Pentru cerințe, detalii, depunere CV, accesează: http://dealeri.alexiana.ro/alx2/aplicant.php

Job
Cerințe:

– Un om cu bun simț (cei 7 ani de acasă)
– Posesor permis de conducere categoria B;
– Abilitate practică în domeniul tehnic și execuție montaj;
– Abilitate utilizare computer și programe software;
– Abilitate în comunicare cu clienții;
– Constituie avantaj abilități de vânzări (cursuri);
– Disponibilitate deplasări pe o rază de 150 km.

Compania oferă:

– Logistica necesară prestării serviciului – telefon, autoturism, laptop, instruire,etc.
– Pachet salarial motivant între minim 1500 ron  și 5000 ron în funcție de realizări.

Vă rugăm anexați CV pe http://dealeri.alexiana.ro/alx2/aplicant.php

După analiză și selecție, vă sunăm pentru a stabili o întâlnire de interviu.

Continuă să citești

RECLAMĂ

loading...

Facebook

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER

Cele mai populare