Vibracoustic caută operatori la roboți industriali. Câte posturi sunt deschise și care e oferta salarială (P)

loading...

vibracoustic_logo

Vibracoustic Dej, lider mondial în controlul vibrațiilor în domeniul automotive, își mărește echipa. Compania caută 30 de persoane pentru postul de operator la roboți industriali.

Persoanele interesate sunt așteptate în 12 ianuarie și 17 martie 2017 de la ora 14:00 la Primăria Dej, date la care vor fi organizate două evenimente de recrutare. Cei care nu pot ajunge, dar care vor să aplice pentru una din cele 30 de poziții deschise, pot programa o întâlnire sunând la 0364 403 812. Cererile de angajare se pot depune zilnic și la sediul companiei, în Dej, str. Henri Coandă nr. 3. Experiența anterioară în domeniul producției constituie un avantaj.

Pachetul salarial și beneficiile oferite

Vibracoustic este o companie care pune accent pe oferirea unui mediu de muncă plăcut și pe respectarea cu strictețe a prevederilor contractuale, astfel încât angajații să se simtă motivați și respectați.

Prin urmare, cei ce vor ocupa cele 30 de posturi de operatori la roboți industriali se vor bucura de un pachet salarial atractiv, de bonusuri lunare și trimestriale în bani și de bonusuri de sărbători, în funcție de vechime și de performanță.

gabriel-vibracoustic“Eu lucrez la Vibracoustic de peste 9 ani, mai am puțin și fac 10. Am apreciat mereu că îmi dau un salariu bun și la timp, nu trebuie să mă îngrijorez când îl primesc. Odată la 3 luni primesc și bonusuri de performanță, iar la final de an alt bonus. Acesta este un avantaj de care nu am beneficiat la alte locuri de muncă”, a precizat Gabriel, unul din operatorii la roboți industriali.

În plus, angajații beneficiază de analize si consultatii gratuite la Regina Maria, în Cluj-Napoca, de un contract cu cel mai bun medic pediatru din Dej, de reduceri la servicii oftalmologice și stomatologice (consultații + intervenții), la Dej, și de o poliță de asigurare în caz de accidente 24/24. Transportul înspre și dinspre locul de muncă este asigurat de companie, din municipiul Dej.

De asemenea, compania a făcut în ultimii ani o serie de investiții în echipamente moderne de lucru, care să contribuie la creșterea nivelului de sănătate și siguranță în muncă. Printre ele se numără instalarea unui sistem modern de exhaustare, a unui sistem de răcire a aerului din hală și, nu în ultimul rând, îmbunătățirea echipamentului individual de protecție.

Atribuțiile operatorilor la roboți industriali

Operatorii la roboți industriali supraveghează mașini și instalații industriale, asamblează echipamente, părți componente sau alte produse pe baza unor specificații stabilite sau a proceselor tehnologice de fabricație, conform procedurii Standard de Operare.

Calificarea necesară îndeplinirii sarcinilor se dobândește prin practica la locul de muncă sub supravegherea instructorilor de operare.

 

SC Trelleborg Automotive Dej SRL recruteaza persoane pentru pozitia de

Stivuitorist                                 

Cerinte:

  • experienta in domeniu de cel putin 1 an;
  • cunostinte de operare in programul de gestiune SAP constituie un avantaj.

Profilul candidatului:

  • detinerea autorizatiei de stivuitorist;
  • cunostinte de operare calculator (pachet MS Office)

Candidatii sunt invitati sa depuna CV/cerere de angajare la sediul companiei pana la data de 28.02.2017.

Mai multe informatii se pot obtine la telefon 0364.403.812.

loading...
Categorii: Publicitate

Despre autor

Răzvan Căucean

Jurnalist www.dej24.ro - Știri din Dej | Scriem istoria zi de zi

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.
Câmpurile necesare sunt marcate cu*