Vlad Bărbos, candidatul PNL pentru Primăria Gherla, la alegerile din 2016 – FOTO

loading...

Vlad Borbos Gherla (1)

PNL-iștii din Gherla s-au întrunit în această seară și au decis să îi acorde votul de încredere lui Vlad Bărbos pentru funcția de primar, la alegerile din 2016.

Cinematograful din Gherla a găzduit în această seară, cu începere de la ora 18, Comitetul de Coordonare Local al PNL Gherla, desfășurat în vederea alegerii candidatului la Primăria Gherla, la alegerile locale de anul viitor.

Cei peste 200 de membri ai PNL Gherla au avut de ales între două nume: Marius Sabo, actualul primar al municipiului Gherla, respectiv Vlad Bărbos, consilier local. De menționat că actualul primar nu mai dispune de susținerea liberalilor din PNL Gherla, edilul acționând de ceva vreme împotriva colegilor săi de partid.

După numărarea voturilor, Vlad Bărbos a obținut 194 dintre opțiuni, actualul primar Sabo doar 12, în timp ce 4 voturi au fost nule. Marele pierzător, Sabo, nu a fost prezent la alegerile desfășurate în această seară.

Chiar dacă a primit votul de încredere de la colegii săi de partid și în mod normal Bărbos ar urma să fie candidatul PNL pentru Primăria Gherla la alegerile din 2016, gurile rele spun că PNL Cluj vrea să demareze un sondaj, iar de-abia apoi să stabilească candidatul pentru locale.

loading...
Categorii: Politic

Despre autor

Răzvan Căucean

Jurnalist www.dej24.ro - Știri din Dej | Scriem istoria zi de zi

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.
Câmpurile necesare sunt marcate cu*