Conectează-te cu noi

Eveniment

A mai rămas un singur centru de vaccinare în Dej. Ce s-a întâmplat cu celălalt

Publicat acum

pe

Centrul de vaccinare de pe strada Fragilor din municipiul Dej nu mai funcționează, acesta fiind ”comasat” cu cel de pe strada Regina Maria.

La acest moment, pe platforma de vaccinare anti COVID-19 figurează un singur centru de vaccinare în municipiul Dej: Centrul de Servicii Sociale de pe strada Regina Maria.

Ce s-a întâmplat cu centrul de imunizare de pe ”Baltă”, de la fosta școală Nr. 5? Explicația am primit-o de la autorități:

”Având în vedere că în ultima perioadă la nivelul Centrului de vaccinare situat pe strada Fragilor a scăzut numărul de persoane programate și numărul persoanelor care se vaccinau fără programare, precum și faptul că Centrul de vaccinare de pe strada Regina Maria are capacitatea să vaccineze în continuare persoanele care doresc să se vaccineze, mai mult vaccinarea se realizează și prin cabinetele medicilor de familie, s-a luat decizia transferării persoanelor programate pe platformă, la Centrul de pe strada Regina Maria, cele două centre fiind comasate”, au precizat pentru Dej24.ro reprezentanții Primăriei Municipiului Dej.

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în Dej și împrejurimi, nu uita să dai LIKE paginii de facebook Dej24.ro!

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER