Conectează-te cu noi

Despre Dej24.ro

https://dej24.ro este proprietatea DEJ 24 MEDIA SRL

Site-ul de știri www.dej24.ro a apărut din dorința de a ține dejenii informați 24/24, 7/7. Publicația – devenită una dintre principalele surse de informare din oraș, cu mii de cititori zilnic – vă oferă cele mai importante știri din Dej și din zonă, precum și informații în premieră și exclusivități.

Dej24.ro a înregistrat cea mai spectaculoasă creștere dintre toate publicațiile locale (din punct de vedere al numărului cititorilor), ajungând în top încă din primele luni și devenind rapid unul dintre cele mai influente ziare online.

Cu un design modern, responsive și ușor de răsfoit (pe orice device – PC, laptop, tabletă, smartphone), Dej24.ro vă propune să citiți informații și știri din domenii precum administrație, eveniment, social-cultură, sport, politic sau național. De pe site-ul de știri Dej24.ro nu lipsesc interviurile cu cele mai importante persoane din oraș și nici reportajele cu cele mai frumoase locuri și tradiții din zonă.

Dej24.ro înregistrează venituri cu preponderență din vânzarea de publicitate online și alte servicii media din care este susținută activitatea de publishing a ziarului.

Ne găsiți pe:

E-mail: redactie@dej24.ro | Facebook | Twitter | Youtube

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER