Conectează-te cu noi

Eveniment

O tânără din Dej, adoptată în America, își caută familia biologică – FOTO

Publicat acum

pe

O tânără născută în Dej, în anul 1995, încearcă să își găsească părinții biologici. Acum ea se află în Statele Unitate ale Americii.

”Salutări din SUA! Numele meu la naștere a fost SULTANA ROSTAS. M-am născut pe 30 ianuarie 1995 în DEJ, Județul CLUJ. Am crescut până la 3 ani la Orfelinatul din BISTRIȚA, apoi am fost adoptată de minunata mea familie. Tare mult îmi doresc să găsesc și eu familia biologică.

Numele mamei mele era ROSTAS CORNELIA, iar despre tatăl meu nu am nicio informație. Ce mai știu din documente că aș mai avea 2 surori mai mari, CRUCITA GEORGETA, acum probabil ar avea cam 35 de ani și FLORENTINA BANANA, aproximativ 32 ani. Sper că toate aceste informații să fie de folos și cineva îmi va recunoaște familia biologică, poate chiar ei vor vedea postarea.T ot ce vă rog e să DISTRIBUIȚI în număr cât mai mare. Orice informație aveți despre ei nu ezitați să trimiteți un mesaj in privat paginii. Vă mulțumesc tare mult!”, a transmis Sultana, prin intermediul unui mesaj.

ACTUALIZARE: La scurt timp după publicarea acestei știri a fost identificată familia Sultanei. Aceasta este din localitatea Reteag, județul Bistrița-Năsăud.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER