Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Percheziții în Cluj. Au furat cupru în valoare de 200.000 de euro

Publicat acum

pe

Poliţiştii efectuează, miercuri, şase percheziţii domiciliare în patru judeţe – Cluj, Alba, Sibiu şi Ilfov, într-un dosar privind furtul unei cantităţi de cupru în valoare de aproximativ 200.000 de euro.

”În această dimineaţă, 7 septembrie, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Cluj, în colaborare cu cei din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, efectuează 6 percheziţii domiciliare, în 4 judeţe – Cluj, Alba, Sibiu şi Ilfov. Activităţile vizează un dosar de cercetare penală, înregistrat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, privind sustragerea unei cantităţi de cupru, în valoare de aproximativ 200.000 de euro, faptă săvârşită în luna august”, se arată într-un comunicat al IGPR.

Conform sursei citate, vor fi puse în aplicare 4 mandate de aducere, în vederea continuării cercetărilor şi administrării probatoriului. Acţiunile beneficiază de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale, precum şi de sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale Cluj şi al poliţiştilor din cadrul inspectoratelor de poliţie judeţene Alba şi Ilfov, se menţionează în comunicat.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER