Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

”Miercurea alarmelor” revine la Dej și în toată țara

Publicat acum

pe

ISU Cluj reia, miercuri, 1 martie, exercițiul de alarmare publică ”Miercurea alarmelor”, evenimentul făcând parte din manifestările care se derulează în această săptămână pentru marcarea a 90 de ani de Protecție Civilă în România.

”Vor suna alarmele între orele 10 și 11, iar oamenii trebuie să știe acest lucru și să nu se panicheze, pentru că nu este cazul. Scopul exercițiului este de a conștientiza populația asupra riscurilor care există în fiecare zi”, a informat șeful Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) ”Avram Iancu” Cluj, Ion Moldovan.

Anterior, Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență a ținut o conferință de presă în timpul căreia a anunțat că va fi reluată ”Miercurea alarmelor”, un exercițiu care presupune testarea sistemelor de alarmă în prima zi de miercuri a fiecărei luni. Acest demers face parte din acțiunile pregătite de structurile de specialitate ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență ca parte a programului „Săptămâna Protecției Civile”.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER