Conectează-te cu noi

Administraţie

Dej | Anunț întâlnire de dezbatere publică

Publicat acum

pe

Municipiul Dej invită persoanele fizice sau juridice interesate la întâlnirea de dezbatere publică privind proiectul ,,Îmbunătățirea infrastructurii de turism în municipiul Dej, județul Cluj” și semnarea acordului de principiu pentru finanțare.

Dezbaterea va avea loc în data de 07.08.2024, ora 13:00, în sala de ședințe a Consiliului Local.
Obiectivele proiectului de investiție:
Obiectivul general: Îmbunătățirea infrastructurii de turism în municipiul Dej, județul Cluj în vederea amenajării aferente zonelor de relaxare aflate în proximitatea resursei turistice Obiectivul specific: Promovarea dezvoltării integrate și incluzive în domeniul social, economic și al mediului, precum și a culturii, a patrimoniului natural, a turismului durabil și a securității în zonele urbane
Descrierea succintă a intervențiilor/activităților:
Prin proiect se propun următoarele lucrări:
•⁠ ⁠Refacerea aleilor, lățirea acestora și parțial retrasarea acestora.
•⁠ ⁠Amenajarea celor 2 parcări:
•⁠ ⁠Realizarea de copertine în zona parcării din nord și piscine, pe care să se amplaseze panouri fotovoltaice și solare
•⁠ ⁠Reabilitarea finisajelor si a instalațiilor corpului -vestiare si grupuri sanitare si construcția unui corp nou având aceeași parametrii volumetrici cu destinația grupuri sanitare, vestiare bărbați si femei precum si grup sanitar pentru persoane cu handicap dotat și echipat,
•⁠ ⁠Amplasarea a 3 containere grupuri sanitare:
•⁠ ⁠Reamenajarea zonele verzi:
•⁠ ⁠Realizarea împrejmuirii
•⁠ ⁠Asigurarea de dotări specifice pentru agrement
Scopul investiției este creșterea gradului de confort la nivelul bazei de agrement și a numărului de turiști la nivelul municipiului Dej.

Întâlnirea de dezbatere publică va include următoarea agendă:
□ Prezentarea succintă a motivației și a proiectului supus dezbaterii publice
□ Prezentarea verbală de către cetățenii interesați a propunerilor privind proiectul supus dezbaterii publice, semnarea acordului de principiu pentru finanțare de către entitățile (structuri asociative, reprezentanți ai societății civile, mediul de afaceri etc.) implicate în dezvoltarea locală) cu scopul de a susține proiectul cu investiții complementare ulterioare.
□ Închiderea întâlnirii (prezentarea etapelor următoare în derularea proiectului).

Persoanele interesate să prezinte verbal propunerea lor în cadrul dezbaterii publice vor avea la dispoziţie 5 minute pentru prezentare.
Aceste persoane sunt rugate să se înregistreze online la adresa de e-mail: primaria@dej.ro.
La dezbaterea publică sunt invitați să participe persoane fizice și juridice, organizații ale societății civile, societăți comerciale, reprezentanți ai instituțiilor publice interesate, ai presei etc.
Documentația aferentă proiectului poate fi consultată pe site-ul Primăriei Municipiului Dej, www.primariadej.ro, secțiunea Informații Publice, Transparență decizională, Documentație proiect ,,Îmbunătățirea infrastructurii de turism în municipiul Dej, județul Cluj” sau accesând link-ul: https://www.primariadej.ro/Informa%C8%9Bii-publice/Transparen%C8%9B%C4%83-decizional%C4%83.

De asemenea, documențația se poate obține în copie, pe bază de cerere depusă la registratură/biroul de relații cu publicul al instituției din strada 1 Mai, nr.2, în intervalul orar 08:00-16:00.
Menționăm faptul că propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind proiectul supus procedurii de transparență decizională se pot depune până la data de 07.08.2024, ora 11:00:
•⁠ ⁠la adresa de e-mail primaria@dej.ro
•⁠ ⁠la sediul instituției, la registratură/biroul de relații cu publicul al instituției din strada 1 Mai, nr.2, în intervalul orar 08:00-16:00. Materialele transmise vor purta mențiunea proiectul: ,,Îmbunătățirea infrastructurii de turism în municipiul Dej, județul Cluj”

Pentru informaţii suplimentare vă stăm la dispoziţie la telefon: 0734220799, e-mail: gabriel.pop@dej.ro, persoană de contact: Gabriel Pop.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER