Conectează-te cu noi

Eveniment

Accident MORTAL în Căpâlna. Un bărbat și-a pierdut viața – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

Un accident mortal a avut loc astăzi, puțin după ora 13, pe DN1C, pe raza localității Căpâlna (comuna Gâlgău, județul Sălaj).

Din primele informații, în accident au fost implicate un autoturism și un autocamion. În urma apelului la 112, la fața locului s-au deplasat de urgență pompierii cu o autospecială cu modul de descarcerare, o ambulanţă SMURD, elicopterul SMURD din cadrul Punctului de Operare Aeromedicală Jibou, dar și polițiștii.

În urma impactului, autoturismul a fost proiectat într-o stație de autobuz (în care nu se afla nimeni), iar mai apoi într-un magazin.

Din păcate, șoferul autoturismului și-a pierdut viața. O altă persoană a primit îngrijiri medicale, fiind în stare gravă. Conform unor martori, victima a fost intubată de către personalul medical.

Oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz și efectuează cercetări pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a produs tragedia de pe raza comunei Gâlgău.

ACTUALIZARE: ”Polițiștii Formațiunii Rutiere din cadrul Poliției Orașului Jibou s-au deplasat la fața locului, iar din primele verificări au stabilit că, un bărbat de 61 de ani, din municipiul Bistrița, județul Bistrița-Năsăud, în timp ce conducea un autoturism prin localitatea Căpâlna, în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, ar fi pătruns pe sensul opus de circulație, intrând în coliziune cu un ansamblu de vehicule format dintr-o autoutilitară și semiremorcă, condus de un tânăr de 21 de ani, din localitatea Cerbu, județul Botoșani.

În urma impactului, conducătorul autoturismului a decedat, iar o femeie de 57 de ani, pasageră în autoturism, a suferit leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost transportată la o unitate medicală.

Conducătorul ansamblului de vehicule a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, a precizat IPJ Sălaj.

foto: Sportul Sălăjean, video: Baia Mare TV

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER