Conectează-te cu noi

Eveniment

Bătaie de joc! S-a luat APA în tot Dejul. Anunț tardiv al Companiei de Apă Someș

Publicat acum

pe

Întreg municipiul Dej a rămas fără apă potabilă în această seară. Compania de Apă Someș a anunțat întreruperea furnizării apei abia după ce din robinete nu mai curgea nimic. În aceeași situație se află mai multe localități rurale deservite de Sucursala Dej.

”În vederea efectuării unor lucrări de remediere avarii la rețeaua publică de alimentare cu apă, care necesită intervenție imediată”, a explicat, tardiv, Compania de Apă ”Someș” la ora 21:46 (printr-o postare pe Facebook). La acel moment, apa era deja sistată pe majoritatea străzilor din oraș. De altfel, mai mulți cititori ne-au semnalat prezența scăzută a apei încă de la ora 16:30!

Sursele Dej24.ro susțin că avaria – care ar fi una majoră – s-a petrecut pe ”aducțiunea de la Gherla”. Mai multe echipaje se află acolo și lucrează pentru a remedia avaria.

Conform aceluiași anunț al Companiei de Apă Someș, mâine noapte, 10 septembrie, la ora 24, ar urma să fie reluat serviciul de furnizare în Dej. Practic, abia miercuri am putea avea, din nou, apă!

În aceeași situație se află și localitățile Cuzdrioara, Mănășturel, Urișor, Cășeiu, Coplean, Sălișca, Vad, Cetan, Valea Groșilor, Bogata de Jos, Jichișu de Jos, Codor, Mănăstirea, Mica și Sânmărghita.

În urmă cu trei săptămâni, aceeași companie anunța că scumpește apa de la 1 septembrie.

ACTUALIZARE marți, 10 septembrie, ora 9: Mai multe străzi din Dej au apă, semn că avaria s-a remediat. Totuși, vor mai trece câteva ore bune până când va curge apă din robinete pe toate străzile din oraș.

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în Dej, nu uita să dai LIKE paginii de facebook Dej24.ro

Anunțul Companiei de Apă Someș publicat la ora 21:46:

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER