Conectează-te cu noi

Administraţie

Ultima ședință a actualului CL Dej. În octombrie vor depune jurământul noii aleși

Publicat acum

pe

Consilierii locali din Dej se vor întruni joi, 26 septembrie, de la ora 14, într-o ședință ordinară, ultima în această formulă. În octombrie, vor depune jurământul noii aleși locali.

Pe ordinea de zi se află următoarele proiecte de hotărâre:

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea dezmembrării imobilului situat în Dej,  Județul Cluj,  înscris în Cartea Funciară Nr. 65155 Dej.

 2. Proiect de hotărâre privind aprobarea întocmirii Actului adițional Nr. 1 la Contractul de concesiune Nr. 2/11435 din 3 aprilie 2024.

 3. Proiect de hotărâre privind aprobarea unei scheme de ajutor de minimis denumită “Ajutor de minimis pentru diminuarea arieratelor bugetare în municipiul Dej”, în vederea scutirii de la plata majorărilor de întârziere aferente impozitelor și taxelor locale datorate bugetului local de către persoanele juridice care au calitatea de contribuabili ai municipiului Dej. 

4. Proiect de hotărâre privind aprobarea scutirii de la plata majorărilor de întârziere și penalităților aferente obligațiilor bugetare constând în impozite și taxe locale, redevențe, chirii și alte venituri datorate bugetului local de către persoanele fizice de pe raza administrativ-teritorială a municipiului Dej.

5. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului local al municipiului Dej și bugetul instituției finanțate din fonduri proprii și subvenții Spitalul Municipial Dej.

6. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării Art. 1 din Hotărârea Consiliului Local Nr. 117 din 10 iulie 2024 privind aprobarea modificării Art. 1 din Hotărârea Consiliului Local Nr. 31 din 29 februarie 2024 privind aprobarea modificării Art. 1 din Hotărârea Consiliului Local Nr. 4 din 9 ianuarie 2024 privind aprobarea utilizării excedentului bugetar al Spitalului Municipal Dej.

7. Proiect de hotărâre privind aprobarea studiului de oportunitate și a Actului adițional la Contractul de delegare a gestiunii Serviciului de transport public local prin concesiune în Municipiul Dej, inclusiv anexele acestuia.

8. Proiect de hotărâre privind modificarea și aprobarea organigramei și statului de funcții pentru aparatul de specialitate al primarului municipiului Dej. 

9. Proiect de hotărâre privind actualizarea Regulamentului pentru organizarea și funcționarea parcărilor de reședință acoperite și a garajelor aparținând municipiului Dej.

10. Proiect de hotărâre privind acordarea unui mandat special la Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor Societății Centrul Agro Transilvania Cluj S.A. , în vederea exercitării dreptului de acționar.       

Soluționarea unor probleme ale administrației publice locale.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER