Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Pachetul majoritar al MG-Tec Industry Dej, VÂNDUT. Vezi cine este cumpărătorul

Publicat acum

pe

Antreprenorul Vasile Hășmășan a vândut pachetul majoritar al producătorului de hârtie tissue MG-Tec Industry din Dej, pe care l-a fondat în 2018, către fondul de private equity Sarmis Capital. Consiliul Concurenței a aprobat, luni, tranzacția.

Sarmis Capital transmite că tranzacția a primit toate aprobările necesare din partea autorităților de reglementare, deschizând calea pentru implementarea imediată a planurilor strategice ale parteneriatului, arată economedia.ro.

„Colaborarea își propune să consolideze poziția MG-Tec Industry ca lider regional în producția de hârtie tissue, valorificând expertiza și sprijinul financiar al SARMIS Capital pentru a accelera expansiunea. Acest parteneriat subliniază angajamentul SARMIS Capital de a promova inovația și excelența în peisajul industrial românesc”, anunță fondul de private equity.

MG-Tec Industry a investit recent 150 milioane de euro în trei unități de producție, dintre care una dedicată producției scutecelor pentru adulți și altor produse de igienă personală, dotate cu utilaje de ultimă generație.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER