Conectează-te cu noi

Sport

Dejeanul Vlad Kantor va evolua cu echipa sa în turul al treilea al Ligii Campionilor

Publicat acum

pe

CSM Corona Braşov, echipă din care face parte dejeanul Vlad Kantor, s-a calificat dramatic în turul al treilea al Ligii Campionilor la volei masculin, marţi seara, deşi a fost învinsă pe teren propriu de echipa elveţiană Volley Schoenenwerd, cu scorul de 3-2 (25-21, 25-23, 15-25, 36-38, 15-11), în manşa secundă din turul al doilea.

După 3-1 în meciul din Ţara Cantoanelor, campioana României avea nevoie de două seturi pentru a merge mai departe, dar lucrurile nu au mers prea bine în Sala Sporturilor ”Dumitru Popescu-Colibaşi”.

Volley Schoenenwerd a câştigat primele două seturi şi a condus şi în al treilea cu 14-7. A urmat o revenire formidabilă a echipei antrenate de Laurenţiu Lică, iar egalitatea s-a restabilit la 18-18. Corona a avut 23-21, iar apoi a ratat cinci mingi consecutive de set şi calificare, după care a fost nevoită să salveze trei mingi de 0-3. Braşovenii au ratat alte cinci mingi de calificare, meciul căpătând accente de paroxism, dar Corona a reuşit în cele din urmă să fructifice a 11-a minge, cu un epic 38-36.

Tiebreak-ul a fost unul fără importanţă, oaspeţii având la un moment dat 11-7, după care au fost egalaţi, 11-11. O tresărire de orgoliu a făcut să obţine ultimele patru puncte ale setului şi victoria (15-11).

În turul al treilea, Corona o va înfrunta pe câştigătoarea dintre Olympiakos Pireu şi Guaguas Las Palmas. Olympiakos s-a impus în primul meci cu 3-0, returul fiind programat pe 10 octombrie în Las Palmas, scrie Agrerpres.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER